Полски гранд следи изкъсо звезда на Левски

Легия следи изкъсо Найджъл Робърта
26 мар 2020 09:24, Красимир Ангелов
4
Полски гранд следи изкъсо звезда на Левски
Снимка: БГНЕС

Полският гранд Легия (Варшава) следи изкъсо ситуацията около нападателя на Левски Найджъл Робърта, пише "Тема спорт". Нидерландецът е влязъл в полезрението на лидера в Екстракласа със силните си изяви през есенния полусезон. Тогава 22-годишният стрелец реализира 8 гола в 12 шампионатни мача.

По време на паузата от Легия са се поинтересували от цената на играча. В онзи момент от "Герена" категорично са отказали да влязат в преговори за звездата си. Причината - искаха около Найджъл и привлечения през януари негов сънародник Стайн Спиерингс да градят силен отбор. След това обаче ситуацията в клуба се промени коренно, след като прокуратурата повдигна обвинения към босовете Васил Божков и Георги Попов, а бизнесът на генералния спонсор бе затворен.

Заради това в момента "сините" изпитват огромни финансови трудности и разчитат единствено на помощ от феновете си. Те единствени вкарват свежи средства в касата на клуба - чрез купуване на билети, абонаментни карти, артикули, както и дарения. След края на кампанията почти сигурно Левски ще продаде звездите си, за да върже някакъв бюджет за следващия сезон.

В това число влиза и Робърта.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ЛевскиНайджъл Робърта
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
И как точно го следят в момента, може би наблюдават как подритва руло тоалетна хартия пред камерата на смартфона си ... !!!
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да го взимат. Искаме млади български играчи. Писна ни от третокласни чужденци.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Звезди ... този се е объркал жестоко, там са само залязващи звезди
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
къде го следят, във ФИФА 2020 ли