Невъзможно е обединение между ЦСКА и ЦСКА 1948

Лидерът на агитката на "червените" се срещна с Гриша Ганчев
Обновена: 27 май 2020 21:57 | 27 май 2020 21:50, Нели Христова
6

Обединение между ЦСКА и ЦСКА 1948 не може да има. Това заяви един от лидерите на агитката на "червените" - Иван Велчев, след срещата си с Гриша Ганчев днес по обед.

ЦСКА срещу ЦСКА 1948. Това звучеше някак невъзможно, но ето че скоро се очаква именно този надпис да светне на таблото по време на мача между двата "червени" отбора, след като вторият официално влезе в елитното ни футболно първенство.

Историята започна така – вчера част от тарторите на агитката на ЦСКА се срещнаха с Цветомир Найденов, чиято фирма е основен спонсор на ЦСКА 1948. По време на разговора феновете са предложили на Найденов да пренасочи финансовата си подкрепа към отбора от стадион "Българска армия".

Днес обаче привържениците заявиха, че прекратяват всякакви разговори с Найденов, като позицията ми бе оповестена от лидера на Сектор "Г" Иван Велчев – Кюстендилеца.

"Нашата идея е да се закрие отборът с числата, който за нас е тумор, и той да бъде поканен при нас като спонсор или акционер. Това е въпрос на договорка между господин Найденов и господин Ганчев. Виждаме, че от днешните изяви на господин Найденов това е невъзможно. Отчитаме тази среща като грешка ", Велчев.

По думите му собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е бил запознат за срещата с Найденов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Трябва да се закрият всички цесекета, а стадиона им да се даде на Левски. Най софийския отбор му прилича да си има стадион в парка. Комунистите взеха на Левски игрището безплатно, за да правят Националния стадион. - Хайде, пък ще го кръстим Васил Левски - казали, когато Левски са го биле кръстили Динамо.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От догодина 3-то Цска, Цска-Панчарево-Червено знаме-1948,смешни сте!!!
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Невъзможно е да се изнамери нещо, за което да ми пука по-малко, от драмите в българския футбол
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За втори път го местя днес.