Бой за Купата, изхвърляне от Европа: Бруно е кошмар за Левски

Славиша Стоянович има загуба в единствения си мач срещу Акрапович
Обновена: 17 ное 2020 18:01 | 17 ное 2020 17:45, Веселин Коларов
2
Бой за Купата, изхвърляне от Европа: Бруно е кошмар за Левски
Снимка: Lap.bg

Новият треньор на ЦСКА – Бруно Акрапович, е сред най-кошмарните противници за Левски.

"Сините" са брали големи ядове срещу 53-годишния спец: отпадане за Купата, изхвърляне от Европа... И за капак в нито един случай не са вкарали повече от един гол срещу Локомотив Пловдив, когато "смърфовете" са водени от 53-годишния босненец, показа провека на Gol.bg.

Левски има две победи срещу Бруно. И двете са с по 1:0 на "Герена". Първият случай е и дебют на Акрапович в Първа лига и пловдивчани падат след гол на Жорди Гомес, но гостите имат сериозни претенции за дузпа в края. При второто поражение попадението е дело на Найджъл Робърта, който пропуска съботното дерби с ЦСКА.  

Но от 8 мача срещу спеца, Левски има отрицателна статистика – 2 успеха, 3 равенства и 3 загуби. При една от загубите треньор на 26-кратния шампион на България е именно Славиша Стоянович. Това е и единствената битка между двамата от скамейките, а с нея серията на словенеца от 5 поредни успеха е спряна.

Най-болезненото поражение е от миналия сезон. Тогава столичани паднаха с 0:2 на стадиона в парк  "Лаута" и след 0:0 в София, Локо се класира за финал за Купата, който спечели след дузпи срещу ЦСКА.

Иначе Акрапович имат и една победа на "Герена" – с 2:1 през миналия сезон. И двата гола бяха дело на Доминик Малонга, а заради загубата Левски пропусна участие в Лига Европа през този сезон.

Вижте пълната статистика в материала на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
1914 преди 3 години
ЛЕВСКИ СОФИЯ - Литекс София 1:0 ! Голмайстор : автогол на СОУ !!!