Бесни фенове на "Левски" искат да се прекрати дербито с ЦСКА

Част от тях нахлуха на пистата
25 апр 2021 18:47, Нели Христова
67
Бесни фенове на "Левски" искат да се прекрати дербито с ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Феновете на Левски се разбесняха след втория гол на ЦСКА във вечното дерби и опитаха да прекратят срещата, съобщава "Блиц", цитиран от Gol.bg

В 14-ата минута Жул Кейта даде преднина на "армейците", а в 36-ата и Жорди Кайседо наказа "сините". Това никак не се хареса на запалянковците на Левски, които започнаха да буйстват в сектор "Б".

Част от недоволните фенове на "сините" нахлуха на пистата зад вратата на Звонимир Микулич, като само бързата намеса на полицията предотврати спирането на мача.

Пред агитката на Левски застана солидно полицейско присъствие, след като стотици униформени влязоха на стадиона, за да въдворяват ред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами за това нямаме нито футбол нито нещо прилично в държавата. Винаги се явяват едни шизоф. реници които съсипват всичко. Ами защо са ги пуснали на стадиона? Прос. така не е виновен, виновни са тия където му разрешават да си показва щуро. тиите. Дай му забрана за 5г. да не припари до стадион и нещата ще се решат точно за 2 месеца. Да си избива комплексите в къщи пред жена си или пред мама и тати защото повечето май още ги дундуркат в къщи. Ама навън са герои.
50
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стадионите са се превърнали в зверилници за освирепели хора. Нормалните фенове отдавна не смеят да отидат и да заведат децата си там. Явно това е целта и ще гледаме футбол само по телевизията.
49
0
 
15
 
! Отговори
Фен преди 2 години
Кви са тия простотии? Нито е футбол на стадиона , нито са фенове по седалките! По-големи простотии имаме само в Парламента !
48
7
 
7
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 2 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
47
0
 
4
 
! Отговори
? преди 2 години
До ?С инструмента "чук", какво се прави, защото като написах "ч у ка" излязоха звездички?В този сайт цензурирахте повечето думи и хората се чудят, как да се изразят, с кодове ли, на шльокавица ли да пишат, с пароли ли, на какъв език? Е сега ми сложете един бан ище сте върха!
46
2
 
15
 
! Отговори
? преди 2 години
Поради, каква причина са искали да прекратят мача? Защото губят ли? Та това е една игра, днес губиш, утре печелиш, нещо като в живота, единия ден вземаш заплата, а другите тридесет я губиш! Проблема е, че не е както през соца! Тогава те прибират, остригват те и 15 дена я в тухларна, я на някой национален обект да си вадиш за хляба и квартирата през тези дни! Като отиде да *** камъни с един чук 10кг., да видим дали ще се прави на велик друг път?!Е ако иска, пак на кариерата!
45
0
 
30
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Наркоманите от СЗ нямат място на стадиона. Тия са причинили най-големите проблеми на клуба. Изнудват клуба за пари и ако не им платят, докарват наказание, чрез ексцесии
44
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не са фенове,това са неосъзнати наркоманчета,дето се правят на ганстери!
43
0
 
5
 
! Отговори
Да не спорим преди 2 години
тази образност и колрит са завладяващи- - - като среща на отборите от бежанските центрове - - - ""Харманли"" срещу ""военна рампа"" _ _ _ или нещо подобно :-( :-( Да вярваме в бъдещето на родния футбол !!!!!
42
0
 
4
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
Айде това "луевски"(ДС), "цеЦCА"(БНА) у трета лига, като и Локо СФ. започна от там!
41
4
 
20
 
! Отговори
99% преди 2 години
От тези са гласували за Чалгаря.И от двете агитки.
40
0
 
55
 
! Отговори
истина преди 2 години
В Европа футбола е празник и хората ходят на мач със семейството си - у нас е сбирка на хулигани
39
0
 
48
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТОЛКОВА СА *** ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ , ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СХВАНАТ КОЛКО БЕЗСМИСЛЕНИ СА ТЕЗИ МАЧОВЕ!
38
0
 
58
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПРОСТОТИЯТА НА ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ Е БЕЗГРАНИЧНА!
37
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В клуба вече няма пари за бело за фен фракциите и затова има недоволни
36
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сирака няма ли да излезе и да каже нещо? Или пази дрътата гимнастичка, че тя мноу палава. :D Сирака на мач и гледа как става за резил, она у къщи и гледа да се не излага у кревато. Поне там добре да се представят семейството.
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 34Значи - ако падате от неква сбирщина от Ловеч, сметни вие па к'ви сте... хахахаааааааааПо-зле и от сбирщина, злобар такъв :) Е т'ва сте вие. Подуенски мертеци. Изкривени. Хаххахахха
34
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
уважаеми ,това с литекс се изтърка,но ако ви успокоява душите мрачни, пишете.
33
2
 
34
 
! Отговори
симо преди 2 години
Мястото на агитката е пред централата на "Лефски".Може и пред БФС,за да попитата защо досега отбора не е в А окръжна или обявил фалит.Агонията на сините фенове ще е дълга и мъчителна.
32
0
 
34
 
! Отговори
до 31 преди 2 години
Точно това щях да напиша и аз. Да заведеш децата си да гледат мач, а не на хулигански бой. То това вече на нищо не прилича. Някаква смесица между гелосани *** и бръснати глави. Едните с глинени крака, а другите с глинени глави. Бил съм по мачове в Европа. Кеф ти биричка, сандвичи. Седиш и гледаш мача. Ако ми се гледа махленски бой ще отида в кръчмата. Пак е като бг футбол - не могат да се уцелят взаимно, ама поне е смешно. Това тук е трагично.