Тази вечер в НДК се открива'' Алея на здравето''

За първи път "Алея на здравето" ще връчи журналистически приз за професионално отразяване на проблемите в областта на здравеопазването
6 апр 2005 15:53,

Лечебна кал от Мъртво море, хранителни добавки и стоки, свързани с красотата и здравето на човека, се предлагат на откриващото се тази вечер изложение "Алея на здравето".

Над 70 фирми ще участват в Седмото традиционно изложение, което ще се проведе в НДК до 10 април, каза пред журналисти Марин Пенков от фирмата - организатор.

Специализираното изложение - договаряне на стоки, услуги и ноу-хау, е под мотото "Хармония и здраве от природата", допълни той.

В рамките на изложенето ще се проведе Седми национален симпозиум по хранене, диететика и метаболитни заболявания "Акад. Ташо Ташев" с международно участие. По време на симпозиума ще се обсъждат новости в медикаментозното лечение на затлъстяването, ролята на хранителните добавки в профилактиката и лечението, както и нови хормони в регулацията на телесната маса, допълни той. В симпозиума ще участват специалисти от Дания, Великобритания, Испания и Македония.

За първи път "Алея на здравето" ще връчи журналистически приз за професионално отразяване на проблемите в областта на здравеопазването, допълни Пенков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание