Херо обиден и огорчен от Гонзо

"Може Гонзо да има претенции той да е треньор", предположи той
Обновена: 18 дек 2014 14:14 | 18 дек 2014 13:58,
25
Херо обиден и огорчен от Гонзо
Снимка: архив Булфото

Димитър Димитров-Херо даде официална пресконференция, на която обяви причините за решението си да не стане треньор на Левски.

Както е известно, Херо бе смятан за сигурен на "Герена", но в крайна сметка се разбра, че няма отново да поеме тима на "сините".

Димитров заяви, че е обиден и огорчен от отношението на Георги Иванов–Гонзо към него. „С Георги съм работил, когато аз съм бил треньор, той футболист. Човешките ми отношения винаги са били добри, аз и сега нямам някакви проблеми с него. Но в мен остана една голяма нотка на съмнение“, обясни той.

„Комуникацията беше изключително тежка и трудна, аз го усещах. Може Гонзо да има претенции той да е треньор, дърпахме в различни посоки. Това беше моето усещане", допълни още той.

„Левски в момента дори никой да не освободи, му трябват 4-5 човека. За мен не е важно каква бройка. Аз определям позициите, на които Левски е слаб и на тази база търся нужните хора. Аз исках на определените зони позиции. Там, където аз смятах, че има определени проблеми и хора, особено от чужденците, които са показали слаби, посредствени игри“, допълни Херо.

„Ние с Гонзо нямахме прилики и близки отношения, за да говорим за разлики. Ние бяхме от различни планети", заяви Димитров. „Личните ми човешки отношения с Георги Иванов са добри, мога да работя и с Георги Иванов, но трябва тотално да си променим футболното отношение. Аз ако бях на негово място, щях да го търся по 10 пъти на ден, да се консултирам за всичко", допълни още той.

„Искам да пожелая успех на Левски, реалното, което може да се постигне, Левски може да гони третото място и купата на България и им го пожелавам от все сърце.“

„Ако трябва да бъда максимално честен и коректен – имам много горчилка и обида от Гонзо“, завърши Димитър Димитров.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И да бъде закрит ЛЕВСКИ, поне още един век ще се говори и пише за него.-----------------------------------------------------------------------------------------------------За Васил Иванов Кунчев - Левски, ще се говори много. Срамно е, че бъркаш махленски отбор с Апостола на Свободата.
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подуяне няма да го бъде. Селски отбор.
15
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TOZI HERO KAKVO E POSTIGNAL DOSEGA.BIL E TRENIOR NA REAL MADRID?BIL E TRENIOR NA BARSELONA?TOI E ZA TRENIOR NA OTBOR OT SELSKATA LIGA-GRESHKA E NA BATKOV CE MU PRAVI REKLAMA NA NEKADARNIKA HERO.
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И да бъде закрит ЛЕВСКИ, поне още един век ще се говори и пише за него, независимо добро, или лошо. Както се казва - по добре на хората в устата, отколкото в краката!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това,че си гениален футболист съвсем не значи, че ще станеш поне добър треньор.Това,че си добър футболист съвсем не значи, че ще станеш поне добър треньор. Сами преценете що за треньор е Гонзо.
12
0
 
6
 
! Отговори
dani преди 9 години
то е ясно ,че Гонзо искаше да е треньор и направи така,че Херо да се откаже,още като премина от Черно море,Гонзо си беше наумил само той да е треньор,а футболното му мислене и култура са слаби за *** като Левски
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БОЙКОЧе защо да го плюем като сега разплаква мамата на Левски? Нещо логиката ти е като на Батков.
10
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз не плюя Гонзо, пожелавам ви цял живот той да ви е треньор и Батков да ви е собственик :)
9
25
 
3
 
! Отговори
БОЙКО преди 9 години
пЛЮЕТЕ ГОНЗО ЗАЩОТО ВИ Е ЯД,ЧЕ КАТО ФУТБОЛИСТ ВСЕ РАЗПЛАКВАШЕ ЧОРБАТА И САТЕЛИТИТЕ И-НЕФТОХИМИК И ЛИТЕКС
8
6
 
15
 
! Отговори
Бойко преди 9 години
ЛЕВСКАР СЪМ И ЗНАМ,ЧЕ СТОЙЧО МЛАДЕНОВ Е ПОЕЛ ЦСКА КОГАТО БЯХА БЕЗ СТОТИНКА В КЛУБНАТА КАСА.....И ГИ ДОКАРА ДО 1 МЯСТО,А ТОЗИ ХЕРО ГО ЗНАЕМ КОЛКО ГОЛЯМ ЛЕВСКАР Е ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО БЕШЕ В НЕФТОХИМИК И ЛИТЕКС,САМО МРЪСОТИИ ПРАВЕШЕ НА ЛЕВСКИ И ЛАВЧИС.....ЗАТОВА ПУБЛИКАТА НА ЛЕВСКИ НЕ ГО ПРИЕ СЛЕД ТОВА. кАТО Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ ЛЕВСКАР ДА НАПРАВИ КАТО ТРОЙЧО
7
1
 
24
 
! Отговори
левскар преди 9 години
Херо е един свестен и откровен човек и кадърен треньор. А Гонзо е е един ***, при това некадърник, който съсипа "Левски".
6
13
 
15
 
! Отговори
The King преди 9 години
Истината е че,ФК Лефски е един изкуствено създаден и в последствие подържан от комунестическата *** отбор.Това НЕ Е отбора на народа и няма правото да носи името на един велик българин.Това е един посредствен квартален отбор който,най-накрая започва да намира правилното си място,а именно в посредствеността,там където са и другите изкуственяци Славия,Локомотив и ЦСКА!
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гонзо освен да търчи гол по стадиона друго не може.А пък Батков пияница ли е, глупав ли е, и двете ли, еййййй богу не мога да преценя.И на фона на всичко това как Левски да е добре?
4
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гонзо е кух на бидон! Нищо не става от него! 2010-2011 нали беше в Левски, пак се правеше на треньор и на директор и резултатите бяха плачевни. С какъв акъл Батков го лансира като спасителя на Левски миналата година?? Изводът е един - футболен клуб от такава величина, с такава история, преди всичко се управлява с МОЗЪК! А гонзо и Батков нямат мозък! Батков беше пълен с пари, когато влезнахме в ШЛ! Защо не ги инвестира правилно??
3
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гонзо,върви си с мир ! Накрая ще те изгонил с камъни!
2
13
 
7
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
ЦЕСЕКАР СЪМ НО ХЕРО, АКО СЕ БИЕ ВЪВ ГЪРДИТЕ ЧЕ Е ГОЛЯМ ЛЕВСКАР БИ ТРЯБВАЛО ДА ПОЕМЕ ,,*** НА СЪРЦЕТО СИ'' ТОЧНО ВЪВ ТАКЪВ КРИТИЧЕН ЗА КЛУБА МОМЕНТ ЗАЩОТО КОГАТО КЛУБНАТА КАСА Е ПЪЛНА И Е ОСИГУРЕН СЪДИЙСКИ КОМФОРТ И БАБА ЗНАЕ А И МОЖЕ ДА Е ТРЕНЬОР НА ..ЛЕВСКИ''! ТОГАВА ПРОСТО КАНДИДАТИТЕ ЩЕ СА БЕЗБРОЙ И ТО ДОСТА ПО-КЛАСНИ И НИКОЙ НЯМА И ДА СЕ СЕТИ ЗА НЕГО.
1
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От самото начало се знаеше, че поради тъпотията на Гонзо с Херо няма да се разберат. Левски имаха шанса когато наеха сърбина от Реал Мадрид, интелигентен и можещ треньор на Балканската простотия в Левски го изгони и нае нискочелия маймун Гонзо. Много иска маймуняка но и много не може. Какъв отбор беше Левски когато играеше в ШЛ но какво го превърнаха. В основата е тъпотата и корупцията. Жалко!

Спонсорирани публикации