Рецептата Dnes: Брускети със сьомга

Хрупкави и полезни филийки по средиземноморски
30 май 2016 08:32, Илияна Николова
1
Рецептата Dnes: Брускети със сьомга
Снимка: pixabay.com

Продукти:

1 франзела или няколко филийки тост хляб
3 домата
300 г пушена сьомга
1 голяма глава червен лук
няколко стръка магданоз
2 скилидки чесън
сол, черен пипер
зехтин, лимонов сок
 
Приготвяне:
 
Нарежете франзелата и запечете филийките на грил тиган или във фурната, но ако ще ги запичате във фурна, предварително сложете върху тях малко зехтин (ако ползвате тост хляб нарежете го на по-малки парчета). След като покафенеят, може да ги извадите и да натъркате всяка с разрязана наполовина скилидка чесън. Така хлябът ще попие аромата.
 
Нарежете зеленчуците и сьомгата и ги сложете в купа. Овкусете със сол, черен пипер и зехтин. Разбъркайте добре и върху всяка брускета сложете от сместа.

1
Още по темата: сьомгарецептибрускети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
И преди 5 години
ЗА ПО-ГОЛЯМ РАЗКОШ-ЧАША ШАМПАНСКО!ХОРАТА НЯМАТ ПАРИ ЗА ХЛРЯБ БРЕ,ДРУГАРКО ИЛИЯНА!