Рецептата Dnes: Хрупкава сьомга с аспержи

Вкусна риба, поднесена с любов
2 ное 2016 08:40, Илияна Николова
2
Рецептата Dnes: Хрупкава сьомга с аспержи
Снимка: Facebook

Продукти:

2 парчета сьомга
2 жълтъка
150 г настърган пармезан
150 г хлебни трохи
няколко стръка магданоз
сол,зехтин
300 г аспержи
 
Приготвяне:
 
В купа смесете хлебните трохи заедно с наситнения магданоз и пармезана. Разбъркайте всичко добре и в отделна купичка разбийте жълтъците. Потопете рибата първо в тях, а след това в сухата смес.Сложете ги в тавичка върху хартия за печене, заедно с почистените аспержи. Овкусете зеленчуците със сол, черен пипер и малко зехтин (малко мазнина може да поръсите и върху рибата). Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15-20 минути.

2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Моряк и половина преди 4 години
До, г-н 1
Адски вярно! 3 месеца сме карали Fish oil, от Мавритания за Норвегия. Само ГМО има в нашета сиомга. Иначе в Норвегия има и естествена, в планинските райони, обаче струва около 50 евро килото. Такава в България не съм виждал!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде успех сега да намерите сьомга, ненатъпкана с хормони, антибиотици и (а)стероиди ;)

Спонсорирани публикации