Мохамед – второто най-популярно име за бебета на Острова

При момиченцата остават традиционните Оливия и Лили
1 дек 2016 10:14,
53
Мохамед – второто най-популярно име за бебета на Острова
Снимка: Reuters, архив

Мохамед е второто най-популярно име за момченцата, родени тази година във Великобритания. Въпреки това мюсюлманското име все още не може да изпревари традиционното Оливър.

В статистиката прави впечатление, че родителите все по-често кръщават децата си с имена от филми и комикси. Така например тази година има бум на името Кайло и Лея ("Междузвездни войни"), както и Харли (Харли Киун от "Отряд самоубийци").

Също изборът на британските знаменитости за имена на децата им е повлиял и на редовия британец. Има бум на името Ривър, както се казва едно от децата на популярния водещ Джейми Оливър.

Популярен избор се оказва и името Кай - както се казва синът на футболиста Уейн Рууни.

Разбира се на първите позиции в класацията се нареждат традиционни имена. За момиченцата - Оливия, Лили, София, Емили, Амелия. За момченцата: Оливър, Мохамед, Ноа, Хари, Джак, Чарли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
2
 
! Отговори
До 36 преди 7 години
Точно тези мигранти правят Русия втората по брой мигранти територия. Вярно, че тези мигранти са все от сателитните им държави, а не от белите такива. На тях се дължи и прираста на населението. Докато Александровците намаляват, то Магомедовците се увеличават в РФ.
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма нищо лошо , че момченцата се казват Мохамед, лошото е , че като пораснат те няма да са възприели англосаксонската култура и начин на живот и няма да я уважават. Но ще искат от другите си съграждани да ги уважават и да зачитат културните им особености. В което няма също нищо лошо, лошото е, че те не зачитат културата и бита на страната в която са се родили.
30
0
 
6
 
! Отговори
Бачо Кольо преди 7 години
Нормално следствие на нормална колониална политика А след време няма да останат и бели на острова
29
3
 
6
 
! Отговори
До 31 преди 7 години
Най-популярните имена за деца в Русия са Александр, Даниил, Егор, Михаил, Артем, Мария, Анна, Анастасия, Екатерина, Софья и Полина.Пък дето ги броиш, са популярни сред малцинствата. Които са от векове на земята си, а не са мигранти или деца на мигранти.
28
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А в РФ страшно популярни стават мъжките имена Магомед, Мурат, Гаджимурат, Тимур, Ердни, Хетаг, Залим, Адлан, Ильдар, Айрат.Женските Айгуль, Малика, Закона, Фатима, Лейсан, Алана също набират популярност.
27
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Започнете да им строите джамии!
26
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
А да ви е честито, ингилизи! И да излезете от ЕС все тая, островът ви е пълен с мохамедчета!
25
0
 
20
 
! Отговори
Буника преди 7 години
Абе на тия кмета на Лондон не се ли казваше Садик Хан?
24
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И после дай да направим един Брекзит , че тея източно европейци са прекалено много. А всъщност по- голяма част от имигрантите са от иЗвън Европа
23
0
 
22
 
! Отговори
От източен Лондон преди 7 години
Когато пристигнах в Лондон белите бяха мнозинство черните ,индийците и пакистанците бяха екзотика и лек контраст.Сега е обратното преобладава всякаква друга *** а белите стават по малко.Добре че пристигнаха Поляци ,Румънци ,и Българи да запазят баланса иначе Анлгичаните са обречени от прегопяване.Но сами са си виновни Лондон в момента прилича на зверилник.
22
0
 
30
 
! Отговори
Оливър Ал Мехмед преди 7 години
Скоро и Оливър ще бъде Ахмед. Очаквайте!
21
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"При момиченцата остават традиционните Оливия и Лили"Хахаха. Оливия. Все едно вие да си кръстите дъщерята "Маслинария". Малоумнa раута начи...
20
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от наглосаксонци станаха наглоислямци!
19
0
 
46
 
! Отговори
бритиш преди 7 години
Честито на братята от Великомохамедания.
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хъ хъ хъ. без коментар
17
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми ... Хаирлия да им е! :-) :-)
16
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
5 - Който е имал нещастието да бъде там и да общува с тях знае за какво иде реч.-----------------------------------Хапят ли?! O_o Аз все още не съм имала "нещастието " да бъда там, обаче си общувам с англичани във фейсбука и са много мили. Ти с някакви канибали ли си се срещал в Англия , говориш сякаш са те били ....
15
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някъде бях чел, че Мохамед е най-използваното мъжко име в света. А за второ име е Лий. Можете направо да си кръстите синчето Мохамед Лий. За Англия е ясно, там е сбирщина на всякаква *** от близкия до далечния изток. Дръпнатите очи също. За чистокръвните англичани от африка да не говорим.
14
1
 
10
 
! Отговори
До 12 преди 7 години
За едно нещо грешиш.У нас, сред мюсюлманите били най-популярни имената Мехмед и Мюмюн. С други думи, не ги е грижа, че името Мюмюн е близко по звучене с названието на една животинка.Наскоро имаше статия за популярните имена у нас и там прочетох това.
13
16
 
5
 
! Отговори
Цесекар преди 7 години
До 1 9 1 4Евроидиотите да си одат у кошарата,ЦСКА Е НАШИЯТ БОГ УРААААААААААА