Стоянка Мутафова счупила ръка в Драгалевци, продала си вилата

Ще живее в София при Муки, нямало кой да й гледа котките
6 юли 2017 12:40, Мария Захариева
29
Стоянка Мутафова счупила ръка в Драгалевци, продала си вилата
Снимка: архив, Bulphoto

Актрисата Стоянка Мутафова е продала любимата си вила в Драгалевци.

"Не можех обаче вече да живея там сама. Паднах - тръгнах да простирам и се подхлъзнах, счупих си ръката. Бях безпомощна с часове", разказва актрисата. Тогава дъщеря й Муки спешно дохвърчала с такси от София и я закарала в болницата да я гипсират.

"Беше кошмарно, в най-голямата жега аз лежа на тревата безпомощна. Тя пък не можеше да дойде да живее тук и да остави сами котките в апартамента. После ми забрани да живея във виличката. Била съм беззащитна. Така се и оказа. Дори такситата не намират лесно този адрес", оплаква се Мутафова, цитирана от 24 часа.

Тя беше намерила човек, който да се грижи за градината, за цветята, за доматите и тиквичките, които с години хапвала на трапезата си. Обожавала това място - малко живо кътче природа. Със смях споделяла, че е заобиколена от зидове на новобогаташи, но държала на своето любимо зелено нейно дворче с градинка в полите на Витоша.

"Човекът, който го купи, обеща, че за мен винаги ще има едно ъгълче, една стаичка, където да си върна спомените", казва актрисата. "Все още бих си хапнала едно парче шоколад, но лекарите не дават. Не бих отказала и градински домати, ако си ги отгледам", шегува се тя.

Актрисата признава, че все още я търсят за роли, но лекарите й не давали да играе. "Кракът ми не е добре. Не се оправя. Иначе сърцето ми е наред. Слуша ме засега. Все по-малко играя, но това е нормално. Честно казано, омръзва ми да се правя на Стихийно бедствие, но щом зрителите ме искат на сцената и ме харесват, това е стимул да забравя за болката в краката и отново да се вихря", признава примата.
 


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каринке мила калинке,
Изваждането на показ битовизми го правят авторите на статиите,а не Стоянка и дъщеря й. И пак ще ти го кажа - липсват оървите седем години .И май поьнах за срама - няма от къде да го веземеш, но ти не ди виновна.....
24
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мукито и та ли е артиска? Изглежда , не е кой знае,колко къдърна,щото нямам спомени да съм я виждал в киното или театъра!
23
12
 
10
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
До карина

Каринче,като/ако/ станеш като нея на 100 години ,тогава давай оценки на колоси като Стояна...
22
7
 
11
 
! Отговори
карина преди 3 години
До До Карина

В това да изваждаш на показ личния живот и битовите несгоди на един човек не виждам нищо положително. Още по-зле изглежда това , когато става дума за публична и обичана личност. Това със засрамването да го оставим настрана - трябва да се научим да отделяме нещата едно от друго. Аз силно се съмнявам, че и Стоянка Мутафова много би искала да ни съобщават кога си е счупила крака и ли нахранила котката. Такива псевдоценители като тебе също не допринасят за положително отношение .
21
13
 
9
 
! Отговори
До Карина преди 3 години
Без значение е дали става въпрос за роли или за нейния живот Стоянка Мутафова заслужава не ръкопляскане, а бурни аплодисменти със ставане на крака.Нейният живот - на сцената и личният е белязал цяла една културна епоха.Културна, а не фалшива.Затова такива като теб,които дори пишат несмислено е редно да отворят някоя друга книжка, да почетат и да помълчат, а ако могат и да се засрамят, в което се съмнявам.
20
3
 
10
 
! Отговори
The vice преди 3 години
Муки ще омука всичко м
На Екс!!г-жа стихийно бедствие само каква дъщеря смукачка има ,че една виличка в драгалевци ще изсмука
19
2
 
11
 
! Отговори
Jack Bauer преди 3 години
Хахах първоначално от заглавието си помислих, че е продала вилата, защото си е счупила ръката там! :D :D :D А то се оказва, че просто не можела да я поддържа вече.
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дреме ми
17
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-важното в този живот са семейството и децата. Най-голямото божие наказание за всички егоисти е когато осъзнаят, че са сами ... още по-лошо - когато осъзнаят, че са пропуснали всичко.
16
3
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Стоянка е...епоха.Дано не свършва...скоро.
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Старата генерация интелектуалци -творци са еталон за младото поколение. Ст. Мутафова, Л.Иванова и др. като тях , са гребена на вълната.Но...времето е безпощадно и това е за всички. Идва момент на заслужена почивка, за съжаление.
Дано се оправи по-бързо Стояна.
14
2
 
13
 
! Отговори
карина преди 3 години
До Анонимен 14

Виж, анонимен 13, като играе не цъкаме минуси , а ръкопляскаме. Ама сега не играе . Това за което цъкаме минуси е друго и в статията го пише какво. Ако си разбрал - разбрал.
13
13
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами и да цъкате минуси колкото си искате - няма такива актьори. Няма. Кого щи ми посочите или кой стойностен български филм от последното десетилетие ще ми похвалите.Простотията Стъклен дом или Столичаните , отвратния Под прикритие.Викане,цинизми - актьорска игра - нула.
Затова шапки долу пред такива като Стоянка Мутафова.Когато тя говори може само да слушате без да си отваряте устата.
12
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Велика актриса. Страхотна е. Вече няма такива .
Да и дава господ здраве. Възхищавам и се.
11
21
 
18
 
! Отговори
Зара преди 3 години
Муки също беше добра актриса,но все някой трябваше да се пожертва.Все пак някой трябва да се грижи за удобствата на майката.Шапка й свалям,че и до днес го прави!
10
13
 
65
 
! Отговори
карина преди 3 години
На Стоянка пожелавам здраве и достойни старини. Нека си гледа здравето и не ни занимава повече със себе си, защото стана досадно да четем за нейните битовизми. Нещо да сте чули за София Лорен ?
9
26
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тука всичките драскачи сте олигу..френи , явно не сте чували за Стоянка Мутафова , такива като вас унищожават историята и културата на България
8
17
 
40
 
! Отговори
Bookland преди 3 години
Явно годините не са я пощадили,защото в последно време занимава народа не с роли,а с постоянно мрънкане за разни битови неща.
7
8
 
53
 
! Отговори
теди преди 3 години
Яд ме е на тая дъртофелница, дето чака още мама Стояна да я храни!
6
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малиии, тя изглежда по-добре от дъщеря си!