Мъж се удави, докато вадеше дете от морето на плаж край Синеморец

Спасителите издирват още един мъж и едно дете
Обновена: 30 авг 2019 13:36 | 30 авг 2019 13:35, Камелия Цветанова
47
Мъж се удави, докато вадеше дете от морето на плаж край Синеморец
Снимка: Булфото, архив

Мъж се е удавил в морето на неохраняемия плаж "Липите" край Синеморец, докато се опитвал да спаси давещи се деца.

Сигналът за две деца, които влезли в морето и се давели бил подаден в полицията около 12.07 часа, съобщи  пред "Фокус" Цветелина Рандева от ОДМВР - Бургас.

На помощ на децата се притекли двама мъже, които успели да извадят едното.

Влизайки за второто обаче и двама са повлечени от мъртвото вълнение.

Извадено е тялото на единия от мъжете, който е на видима възраст около 40 години.

Издирват се втория мъж и детето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всяка една стихия било то планина море и тн изисква уважение и трезво мислене иначе си загубен морето грешки не прощава винаги уважавам водата кьдето и да се намирам независимо черно средиземно или друго море реките сьщо
43
2
 
2
 
! Отговори
шоп преди 4 години
А къде са били родителите на тези деца?
42
2
 
7
 
! Отговори
Ристу преди 4 години
Направи добро, за да ти се връща. Всичко се връща, както виждате. Човекът помогнал на децата и умрял. Доброто привлича добро.
41
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е тренера по-надолу. Ако човек няма опит в спасяването и няма нещо плаващо, което да подаде на давещия се да се хване, има голяма вероятност и той да се удави ако паникьосания човек се вкопчи в него. Не съм спасявал хора, но веднъж видях как спасители вадеха давещ се човек - въпреки че го бяха издърпали на място където можеше да стъпи на дъното той продължаваше да лежи и да пляска във водата - явно идея си нямаше къде се намира и какво му говорят.
40
3
 
14
 
! Отговори
88 преди 4 години
До Анонимен 20"Загиват свестните хора, спасявайки невинни дечица, отрочета на несвестни, оядени, безотговорни самка и самец!"Споко, загиналият е баща на едното дете, пише го в другата статия. Явно несвестен и ояден, според теб. Хайде да престанем да пишем простотии в такива случаи на човешки трагедии.
39
1
 
5
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
До Николай 25 Браво Николай . Ето още една пропусната възможност да си плащаме. Всеки плувец и спасител.Дано някой от НС не прочете идеята ти.
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До . 20 Еее, то не може всички да бъдат умни. Ако беше така, всички щяхме да сме работодатели , ама не сме.
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи удавените са трима , а не един. Бог да ги прости.
36
4
 
2
 
! Отговори
тренер преди 4 години
До stuxnetДа, имаме басейни, но броя им е не много по-голям от ледените пързалки...Басейна, особено зимен е скъп лукс. Не е нужно да си инженер-енергетик за да си представиш, колко струва отоплението до 26 гр. на стандартен зимен басейн 25/12,5/2 м. отделно химията за дезинфекция струва свят пара + сградна потдръжка, ел. енергия, персонал...дебело излиза...
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как да приложиш теория за вадене на давещ се човек, защото изисква много тренировки и физика. За това по принцип се дават тея дето влизат, защото давещия се ги умаря от дърпане и паника. Прекалено е теудно за обикнивен човек да го направи. Най добрия вариант може би е да закаратв пояс или но за което да се хване и да се успокои. След което да го извадите. Не случайно спасителите имат Буи...
34
5
 
7
 
! Отговори
stuxnet преди 4 години
Що не учите в училище спасяване. Нали имаме басейни? Има предмет физкултура. Днес, това образование за нищо го нямате.
33
1
 
13
 
! Отговори
stuxnet преди 4 години
Затова се казва ЧЕРНО МОРЕ. Не се казва Розово Море, щото в него русалки няма да те $@@@.Бог да прости удавниците, а те са много.
32
1
 
7
 
! Отговори
4i4o dяdko преди 4 години
един път карах детето да ми се качи на гърба и плувах така и бях изненадан колко е трудно да плуваш с товар,аз не бих влязъл да спасявам чужди деца ,слаб плувец съм а и едоста трудно
31
2
 
11
 
! Отговори
родител преди 4 години
За съжаление плуването е скъп спорт. Не много родители могат да си позволят сумата от 10 - 20 лв. за тренировка. И не, детето да стане Фелбс, а за здраве и да придобие елементарни навици за поведение във вода. Защото, едно е да си самоук плувец, друго е да придобиеш умения под ръководството на професионалист. Моите треньори навремето бяха направо професори по водно спасяване и оказване на първа помощ.
30
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Героите са печални герои, ще говорим за тях , може би два дни с лицемерно възхищение.Аз искам да говоря за оядените *** на безотговорните така наречени родители.Крайно време е да се осъди, да се криминализира безотговорността на родителите на плажа, в превозното слредство, в МОЛ - а.Загиват свестните хора, спасявайки невинни дечица, отрочета на несвестни, оядени, безотговорни самка и самец!Не мога да ги нарека родители.Момчета, моите уважение, моралът е нула!
29
2
 
25
 
! Отговори
Хан Тервел преди 4 години
Никой няма любов по голяма от тая, да положи душата си за своите приятели (Иоан 15:13) Невъобразима мъка стяга сърцето когато гледаш безпомощно как млади и красиви хора и малки деца погиват в катастрофи, водоеми, екстремни спортове, наркотици и какво ли още не. Чак гърлото ти пресъхва....и така всеки ден!А още не сме във война...Но ако продължаваме да не ценим живота и това ще дойде.
28
1
 
20
 
! Отговори
Real AK преди 4 години
Преди години имаше пак подобни случаи там. Даже вече има там паметна плоча на пътеката към Липите от аналогичен случай (от благодарните родители). Двама мъже спасили 2 деца, но течението ги "хванало" тях. Нелепици стават, но явно залива при този плаж е доста опасен за къпане и трябва да се обозначи още по-ясно и категорично...
27
2
 
26
 
! Отговори
нека преди 4 години
Сега родителите на тези деца да платят солена глоба. Първо, че са ги завели на неохраняем плаж и второ, че са ги оставили без надзор. Ама надали.
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредна трагедия. Това море само последните десетилетия е кафяво. От край време хората го знаят като "черно".
25
2
 
27
 
! Отговори
Николай преди 4 години
Всеки човек който може да плува, тябва да мине курс по водно спасяване.Да извадиш давещ се човек от море е доста трудно и има подход по който се прави.Мир на праха им.

Спонсорирани публикации