Кустурица се довери на руснаците - имунизира се със "Спутник V"

Според него само белградският елит се доверява на Pfizer и Modernа
12 фев 2021 19:54, Нели Христова
56
Кустурица се довери на руснаците - имунизира се със "Спутник V"
Снимка: БГНЕС

Сръбският режисьор Емир Кустурица вече е ваксиниран с руската ваксина срещу коронавирус "Спутник V."

"Вече направих първата си инжекция, следващата ще е на 17 февруари", каза той в интервю за Россотрудничество.

Режисьорът също така смята, че мнозинството от сърбите се доверяват именно на руската ваксина.

"Белградският елит, който е близък до Запада, вярва в Pfizer и Modernа, но мисля, че 80% от сърбите вярват на руснаците и вярват в ефективността на "Спутник V". Хората я смятат за най-добрата ваксина и се надяват в Сърбия да има повече от нея... Тази ваксина е най-важната за нас."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Емир Кустурица е роден и израснал в мюсюлманско обкръжение и въпреки него остана християнин, какъвто винаги е бил.Такива са и всички измислени босненски ***.Решението за ваксинацията може да е всякакво, но не е измислено. Зад него стоят реални постижения и резултати.А вие си търсете теле под вола.
38
5
 
6
 
! Отговори
До анонимин 31 преди 3 години
Глупи, изказа се неподготвен. От сръбското ръководство само лесбийката Барнабич, завършила в САЩ, се довери на американска ваксина. Другите - кой на руска, кой - на китайска. Друг глупи се чуди, как можеш да "вярваш" на ваксина. Не на ваксина, а на създателите й! Руснаците имат голяма епидемиологична школа и десетки изследователски центрове - готвят се да отразят бактериологична атака на янките. Мислят за здравето, а не за печалбите! Разбрахме какво мисли Бил Гейтс за възвращаемостта на инвест
37
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗозоПшел ты нафиг,*** падла! Сърбите никога не са изменяли на Русия, за разлика от нас! А да знаеш как ни обичаха руснаците! С тяхната искрена, наивна, детска любов! Вече не - считат ни за предатели и с право! ***, които управляват некадърно държавата ни, а и такива като теб накараха хората там да се отвратят от нас! И не чакайте Дядо Иван да ни спасява, ако зли врази ни напълзят!
36
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Спутник V
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За сега нема се ваксинирам,ако се мре да не от ваксина!
34
10
 
11
 
! Отговори
Мечо и меда преди 3 години
Нормално е сърбите да са влюбени в Русия - откакто тя се появи на Балканите , те получават меда, а ние жилото. Не е нормално сръбско - руските любвеобилни отношения постоянно да се разгласяват и да се дават за пример на българския народ. Пожелавам им една яка братска мечешка прегръдка в следващите 100 години, ако изкарат толкова де..
33
10
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До АнонименПолзват интернет за да оплюват?!? Ами ползвайте си автанамния руски интернет! И руската уикипедия :))))))))))))))))))))))))))))))))))
32
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навсякъде по света червените елити въртят един и същи номер: плюят яко по Запада за пред простолюдието и след това се прибират със западните си коли, в западните си луксозни апартаменти, обличат се съ западните си костюми, носят западни часовници, гледат западни филми, пият западни питиета, ползват западен софтуер да говорят с децата си в Западни университети.А през това време обикновените червени каскети се кланаят на образите на червените величия масови убийци.
31
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз вярвам на руската ваксина,при това много повече отколкото на американската------ Какво значи "аз вярвам", когато става въпрос за ваксина? Аз вярвам, че по тая жица не тече ток и се хващам за нея? Аз вярвам, че от завоя няма да излезе кола и тръгвам да изпреварвам? Аз вярвам, че в цевта няма патрон и натискам спусъка? Някой може ли да ми обясни смисъла на вярването във ваксина?
30
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 24Ще те разочаровам, но поликлиниките в Русия не са достатъчни да поемат желаещите да се ваксинират и има отворени много пунктове на други места. Затова опашките не са големи.
29
9
 
12
 
! Отговори
Сега преди 3 години
трета фаза от изпитването на спутника с масови ваксинации в сърбия, унгария, бразилия, индия и някой арабски държави - резултатите ако са добри ще ги видиме публикувани, ако ли не няма да чуем нищо за тях, ще бъдат потулени
28
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо "белградският елит", който така гръмко пропагандира за вечната. и ненарушима любов между браЦките сръбски, руски и китайски народи "вярва в западните ваксини"?Това не е ли леко раздвоение на личността?
27
7
 
9
 
! Отговори
Е ее, преди 3 години
Просто не е имал друг избор завалията....
26
5
 
14
 
! Отговори
1 преди 3 години
Ахахахахахаа.Значи в Сърбия е каквото винаги е било при червените: докато баламоства народа с приказки за това колко са зли западняците и колко хубаво е в червената мъгла, те се къпят в западен лукс и се обезпечават с постиженията на Запада.А бедните да го .....ХАхахахахахаха
25
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Спутник V
24
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последните значими руски медицински открития датират от края на 19ти , началото на 20ти век.Така че не бих имал прекалено много доверие в Спутника 5
23
14
 
11
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Костурица може да се прави на руснак...колкото си иска, щото е СЪРБИН!Ние по-простите от България , признаваме само ЗАПАДНИТЕ ВАКСИНИ!ПО-ДОБРЕ Е ЗА КОЖАТА И ДЖОБА!!!!
22
6
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
ХахахаСлед няколко месеца ще опасе тревата по зелените площи на Бялград!
21
11
 
18
 
! Отговори
В московските преди 3 години
Поликлиники няма опашка за ваксиниране със Спутник-5. Обикновените руснаци нямат доверие на Спутника.Кремълският елит плюе от сутрин до вечер американците и след това се ваксинира с американските ваксини на Пфайзер и Модерна.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за всички вас - посланието на Петър Попа - Църни.....сигурно то помните добре......

Спонсорирани публикации