Късмет, трудности... Какво да очаквате от хороскопа тази седмица?

Вижте прогнозата на астролога Петя Георгиева
22 мар 2021 19:57, Иванка Гъркова
2
Късмет, трудности... Какво да очаквате от хороскопа тази седмица?
Снимка: IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 22 – 28 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

След навлизането на Венера във вашия знак настроението ви ще е нестабилно и почти непрекъснато ще преминава от една крайност в друга. От възторг до меланхолия, при това без видима причина. По-лесно ще общувате с представители на вашия знак или от другите в Огнената стихия, отколкото с всички останали. Не изоставяйте битовите си задачи и бъдете внимателни, когато работите с документи. Ако имате достатъчно време, парите ще са ви в недостиг. Ако пък имате достатъчно пари, времето няма да ви стига. Съобразявайте се с обстоятелствата и не давайте неизпълними обещания.

Телец

Подхождайте рационално и прагматично към всички въпроси, които ще се налага да решавате. Анализирайте старите грешки. Ефектът ще е двоен: няма да ги повторите и ще разберете защо събитията са се развили по начин, който не ви е допаднал. Погрижете се старателно за информационната си защита, не са изключени опити за хакерски атаки. Не носете в себе си големи суми в кеш, не взимайте и не давайте заеми, не оформяйте документи за кредити, особено пък краткосрочни.

Близнаци

Началото на седмицата може да ви изненада с разни затруднения, но това не значи, че трябва да „увесвате нос“. Придържайте се към фактите, правилата и здравия разум. Довършвайте започнатото, постарайте се да не си създавате неприятности с държавната администрация. И понеже Вселената е символ на равновесие, ако нещата не се получават в едно направление, обикновено се подреждат в друго, то романтичните отношения ще са повод за радост, а любовните сигнали ще дойдат оттам, откъдето най-малко очаквате. Що се отнася до финансите, ако ги разпределяте разумно, а не залагайки на евентуални и непотвърдени бъдещи приходи, не би имало от какво да се оплаквате.

Рак

Сигурен и може би единствен източник на неприятни преживявания ще са личните отношения. Подбирайте контактите си. Естествено, някои от тях са неизбежни, невъзможно е да ги ограничите, но пък от вас зависи да се дистанцирате и да не отговаряте на провокации, идващи от хората от най-близкото ви обичайно обкръжение. Една от най-ефективните и лесна за прилагане техника за изолиране на хората вампири е медитацията. Не е проблем да я практикувате и в домашни условия. Приходи ще получите само като възнаграждение за свършена сега или преди време работа и положени целенасочени усилия. С каквито и пари да разполагате, не бързайте да ги харчите за предмети с дълготрайна употреба.

Какво да очакват останалите зодии тази седмица, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
Стана ли ви зелето?Моето вече се вмириса и вони.
1
1
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
А другарката Петя Георгиева спечели ли вече наградата "Худини"?

Спонсорирани публикации