Продължението на "Сексът и градът" с ново попълнение

Намери ли се новата Саманта?
Обновена: 20 авг 2021 13:48 | 20 авг 2021 13:41, Дарена Найденова
17
Продължението на "Сексът и градът" с ново попълнение
БГНЕС

Близо две десетилетия след като милиони зрители включиха телевизора си, за да проследят приключенията на Кари Брадшоу и компания в Париж, дамите се завръщат и, благодарение на социалните мрежи, ние можем да проследим всяка тяхна крачка преди да ги видим на малкия екран. 

Продължението на "Сексът и градът" вече се снима с пълна сила, а Сара Джесика Паркър не пропуска да сподели снимки от снимачната площадка. От първото четене на сценария, до събирането й с Тузара, Миранда и Шарлот, екранната Кари Брадшоу ни радва с различни кадри и ни кара да броим с нетърпение дните до премиерата на "И просто така". 
 
За съжалание на множеството фенове, Саманта няма да бъде сред завърналите се звезди, тъй като Ким Катрал категорично отказа да участва в каквито и да е било проекти със Сара Джесика Паркър. Това ни накара да помислим, че историята на новите епизоди ще проследява живота само на три от главните героини, но се оказахме в голяма грешка. Наскоро Паркър сподели поредните снимки от площадката, на които се вижда, че групата сякаш е намерила своята нова Саманта. 
 
На кадрите присъстват Сара, Синтия и Кристин, като към тях се присъединява и Никол Ари Паркър, която ще влезе в ролята на Лиса Тод Уексли. Според описанието, дадено от HBO Max, Уексли е майка на три деца и работи като журналист. Феновете веднага заподозряха, че това може да е заместницата на Саманта, но всъщност не е точно така. Никол ще си има собствена история, която ще се развива в 10-те епизода на сериала. 

Още за продължението ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
5
 
! Отговори
??? преди 2 години
Как ще се казва продължението? Може би "Бабичките и градът" или "Пенсионерски секс"?
13
5
 
4
 
! Отговори
Томов пияндура преди 2 години
Тези баби още шават ли?
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новото попълнение е дама с толкова клиширано лице, цялата в ботокс, хиалурон и изкуствена коса, една от милионите такива неразпознаваеми лица. Чесно казано сериала ми харесваше единствено заради Саманта, колоритния и образ, език няма, как да бъде наваксан и заместен.
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да си с нескончаеми *** на всяка възраст да направиш такъв филм.
10
5
 
8
 
! Отговори
деди преди 2 години
Жив да не бях! Тия още ли са живи?!
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като я няма Катрал, какво да му гледаме?! Конската физиономия на С.Дж.Паркър ли?
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е нелепо, та актрисите вече са баби, как си представят да продължат сериала не ми е ясно.. Може да го гледат само такива които си падат по геронтофилия
7
4
 
9
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Поне една от актрисите е имала достойнството да откаже участие, а иненно Ким Катрал ( Саманта). С разумния довод, че на 60+ не и подхожда тая роля, и *** човек трябва да остарява с уважение и достойнство. Някак разговорите на 25-40 г жена не и подхождат. И тъй като те друга тема нямаха ( деца, кучета ) . И след като Патриша Фийлд отказва да се грижи за гардероба на сериала се полупава " Малка къща в Прерията", в НЮ Йорк.
6
3
 
11
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Сексът и селото кога ? :)))
5
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-глупавият сериал измислян някога евър!
4
6
 
8
 
! Отговори
::)))) преди 2 години
Филм за сер ви тьор ки, да копират"модно" поведение!
3
7
 
12
 
! Отговори
Videotape преди 2 години
Тоя сериен филм е за зрители като Лили Иванова, Татяна Дончева, Велислава Дърева. Чрез него да си припомнят "младините" хаха
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То един град и един секс амааааа!!!!!!
1
6
 
13
 
! Отговори
Макарон преди 2 години
Има разлика. Сега целевата група са герантофилите.

Спонсорирани публикации