Блясък за Коледа - няколко идеи за празничен маникюр

Ето какво да си направите за довечера
25 дек 2022 17:50, Дарена Найденова
3
Блясък за Коледа - няколко идеи за празничен маникюр
IStockphoto

 Както се пее в една от популярните празнични песни, „Започва да изглежда като Коледа“.

 
Всяка година знаем, че на мода са еленчетата, захарните бастуни, Дядо Коледа, елфите и какво ли още не, които се рисуват по ноктите. Но ако сте човек, който обича минималистичния и не чак толкова детски дизайн, тази статия е за вас. Колкото и да харесваме изразените коледни ноктопластики, понякога имаме нужда да намалим малко рисунките, но все още да привличаме внимание към ноктите си.
 
Благодарение на социалните мрежи, имаме изобилие от предложения за елегантни и красиви маникюри, които нямат нищо общо с класическите дизайни. Хубавото им е, че могат да се носят дори и след Нова година, така ще ви спестяваме малко време от следващото посещение в салона.

Коледен маникюр – ето няколко красиви и елегантни идеи: 
 
1. Звезден блясък 
 
Зеленото е един от задължителните цветове за коледните и новогодишните празници, но тази година ви предлагаме той да не бъде под формата на елхи или клонки. Вместо това го използвайте като плътна основа, а по-тъмният цвят дори е за предпочитане. Върху него, с помощта на фина четка, нарисувайте лъчи на звезди, а в средата им поставете златен център. Може да го направите както с обикновен лак, така и със златно бижу, което да залепите към нокътя.

2. Златна нишка
 
Този маникюр доказва, че златото може да бъде елегантно и подходящо не само за Коледа, но и много след това. Вместо да лакирате целия си нокът в цвета, ви препоръчваме да останете с неутрална основа, върху която да нарисувате линия от златен блясък, която няма нужда да бъде в перфектна форма. След това, ако желаете, може да поставите няколко звезди, за да може нокътят ви да изглежда като истинска звездна нощна картина.

 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма "коледа". Има Рождество Христово и е на 7 януари по нов стил.
1
3
 
1
 
! Отговори
Заради МВР преди 1 година
Аз съм на сух хляб!

Спонсорирани публикации