Според зодията: Кои крадат идеи от другите?

Близнаците са подмолни, ако не отговорят на очакванията им
26 юли 2023 17:45, Теодора Драгоева
5
Според зодията: Кои крадат идеи от другите?
IStockphoto

Оригиналността е рядко качество, притежавано от малко хора. Обичайно е да черпите вдъхновение от другите и да го използвате творчески, но има някои личности, които умишлено представят чуждите идеи за свои собствени.

Някои зодии имат качеството (къде неволно, къде не) да дублират нечии идеи и да твърдят, че са техни. Човешкият ум естествено попива знания и идеи от различни източници и понякога е склонен неволно да повтаря нечии чужди идеи.
 
Има обаче астрологични знаци, които по-скоро умишлено прибягват до кражба на чужди хрумвания.
 
А ето и кои са зодиакалните знаци, с които трябва да внимавате, тъй като имат склонност да си присвояват идеите на другите:
 
Близнаци
 
Индивидите от зодия Близнаци имат естествена склонност да впечатляват другите и ако не са в състояние да отговорят на качествата или уменията, които се очакват от тях, те могат да прибягнат към кражба на идеи и творчески концепции от другите. Те го правят без колебание, често без да осъзнават етичните проблеми, свързани с подобни действия.

Пет зодии, които „изгарят“ в любовта и трудно създават здрави връзки

Какво да очаквате от всяка зодия в нейните добри и лоши дни

Зодиите, които се нуждаят от интелектуална интимност във връзката

Вижте вашия китайски хороскоп за август 2023 г.

​Рак
 
Хората, принадлежащи към този зодиакален знак, са склонни да отричат категорично, когато бъдат обвинени в кражба на идеи. Когато вземат оригинална концепция и я включат в собствената си работа, те постепенно започват да вярват, че хрумването си е тяхно и е плод на собствения им интелект. Освен това, те не си правят труда да отдават заслуга на оригиналния създател на идеята. А и Раците често успяват да се измъкнат от такава неетичност, без да понесат последствия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Овните крадат идеи от други. Везните- също.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Няма да стане по-умен!
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Идете в някой нашенски научен институт и ще си изясните как стават кражбите на чужди идеи и дори на цели чужди текстове, като се прави само малка поправка на уводната част, чрез заменянето на някои думи с техните синоними. Не, че същото не се случва и по ВУЗ-овете сред преподавателския състав, но в БАН е повседневна практика.