Марияна Николова гласува машинно "за модерна България"

Тя призова хората да изразят свободно своя вот
Обновена: 4 апр 2021 10:25 | 4 апр 2021 09:50,
10
Марияна Николова гласува машинно "за модерна България"
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова упражни правото си на глас машинно в 73 СОУ "Вл. Граматик", София. Това съобщиха от Министерството на туризма.

След като даде своя вот, министър Николова заяви: "Гласувах за модерна България, в която спокойно да живеят и да се развиват децата ни. За нас винаги е било важно и ще продължи да бъде приоритет образованието, здравеопазването и икономическия растеж. Добрата и успешна работа се вижда в период на криза и ние доказахме, че можем да се справяме с трудностите", коментира тя.

Още по темата

Вицепремиерът Николова сподели още, че е запозната с проблемите както на местната власт и бизнеса у нас, така и с предизвикателствата, пред които всеки ден се изправят българите. "Всяка наша стъпка е с цел да подсигурим по-добро утре. Дори в период на пандемия нито един сектор не бе забравен. Напротив, направихме всичко възможно, за да подпомогнем фирмите и хората, които най-силно усетиха ефектите от коронакирзата. И нашите планове са и занапред да работим, както с мисъл за бизнеса и икономиката, така и за разработване и прилага на социални мерки, в полза на обществото", уточни още тя.

Тя призова хората да изразят свободно своя вот и да бъдат сигурни, че са осигурени всички условия, съгласно противоепидемичните изисквания, за да се гарантират животът и здравето на всички участващи в изборния процес. Тя уточни, че с всички отговорни институции се осъществява координация и контрол в тази посока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Баровеца &#12746 преди 3 години
Хора ,хайде да гласуваме! Слушайте сърцето/както казват много/,но не съвсем! Това не е решение за любовна връзка с вашата половинка🙂! Сега включете и сивото вещество /мозъкът/ 50на 50 със сърцето! Направете си една равносметка за последната година и за миналите няколко ,как сте живяли,работили,лекували,какви доходи сте получавали, и дали са ви обезпечавали във всяко естество подобаващо ,дори и от правно естество,като съвестни Български граждани , които наистина заслужават внимание и достоен живот! Моля излезте ,гласувайте сега,но 50 на 50 процента със сърце и глава👍
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е то в модерна България ако си на висок пост трябва поне английски да знаеш,ама нали сме си още в ориента,всякакви се пънат да ни управляват.
6
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
доктора по Английска филология,гласувала машинно,толкова ги разбира ,модерните технологии,колкото говори английския език,марианче живей последните си дни като министер,след време,си на ресепцията на мотел "Козия рог.
5
0
 
5
 
! Отговори
Kuku преди 3 години
Ам чи как? Тя има сертификат за Ексел и др.Каква ерудиция само, извън пътя.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие какви сте измамници всичките. Гласувате за собственно благо само
3
0
 
8
 
! Отговори
Тая е тъпа фитка преди 3 години
Рушители на съвременна България. По-тъъъпа фитка от тая в министерско кресло е сядала може би само Деса Атанасова.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С IT Card гласува доктор по киберсигурност Марияна Николова. С радост няма да я виждаме повече.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
модерна България, нека е без ГЕРБ.......