Нинова: Парламентарните избори са много по-важни от президентските

Само редовно правителство ще преведе държавата през кризата
84
Нинова: Парламентарните избори са много по-важни от президентските
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Широкото ляво обединение около БСП се увеличи с нови граждански организации, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Председателят на БСП Корнелия Нинова подписа споразумения с ОКЗНИ, ГД "Народна сила", Федерация на потребителите, КООСО, Съвет на европейската научна и културна общност, НД "За социално и гражданско общество", Демократичен съюз на жените и ГД "Памет и бъдеще".
 
"Радвам се, че сме заедно, особено в тези изпитания и кризи, в които има нужда от обединение на съмишленици около общи идеи. БСП сме стълб на стабилност и предвидимост, около който се събират все повече формации. Бедността и социалните неравенства се увеличават. Трябва  да се погрижим в тези трудни месеци за социално слабите, за възрастните, за младите семейства. Лявото е в  подем в Европа, защото настоящите проблеми и множеството страдащи хора изискват леви решения," заяви Нинова.
 
"Парламентарните избори са много по-важни от президентските. Само редовно правителство ще преведе държавата през кризата. Служебното не може. Без нас в следващия парламент няма да може да се състави правителство. Затова и отговорностите ни са още по-големи," посочи лидерът на БСП.

 


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
до # 81 преди 1 месец
Колега, личи си, че не си учил много: такова чудо отдавна не съм виждал. Та ти си много зле и с българския език, и с граматиката: ДондОков, започваш изречение с малка буква; за теб думичката ли не съществува. А изреченията ти са така накъсани, като че ли плъхове са ги гризали. Ти направо се гавриш с българския език.
81
1
 
1
 
! Отговори
Анонимeн преди 1 месец
Хаха, ей сега ще я извикат за справка на Дондоков ! как може да говори такива работи! Ако не беше казал Р.Р., че се чувства комунист, знаеш къде щеше да си на тези избори - на село.
80
0
 
2
 
! Отговори
свършиха преди 1 месец
ковид новините, зафащаме с БКП такива, Мая, Нино и други. До обяд -Ковид, След обяд- ком/соц полит бизнесмени , яка да му е душа на тоз народ
79
1
 
2
 
! Отговори
бкп преди 1 месец
Не предавайте Хвърчилков
78
2
 
0
 
! Отговори
old stupid retard преди 1 месец
До БСП крадев ще спечели с над 50 %.....е аз като по стар помня избори спечелвани с 99%, зависи как ще настроят машините...
77
0
 
2
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
До 72 Нинова може да е уволнена от Станишев за корупция, но добре е захлебила! Нагушила се е! И ако съдебната власт я подгони, ще избяга в Ню Йорк при сина си. Той там си работи. Въобще не й пука нито за България, нито за БСП!
76
0
 
0
 
! Отговори
АСЕН ИЛИЕВ преди 1 месец
ДА СЕ ПОДГОТВЯТ 20 000 КОЛА ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА!
75
0
 
0
 
! Отговори
АСЕН ИЛИЕВ преди 1 месец
БОЯН РАСАТЕ, КАТО ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР, ЩЕ ВИ ПРЕВЕДЕ, ПРЕЗ РЕКАТА :) А МИЛЕНОВ, ЩЕ ОГЛАВИ ЩАБА ЗА БОРБА С ОРГАНИЗИРАНИЯ ПАРТИЕН БАНДИТИЗЪМ :)
74
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вие от ръководството на БСП няма ли да неутрализирате най-после тая пишман председателка, която си е поставила за цел да сведе броя на членовете на вашата партия на min? В най-отговорното за партията време тя реши да си изкаже мнението, че най-важни били парламентарните избори! Трети път ще гласуваме заради вашето безотговорно поведение, че не можете да се търпите едни други! Като сте такива ръбести камъни отстъпете назад и други, по-сговорчиви, да идват на ваше място.Боце си чака реда.
73
5
 
3
 
! Отговори
Помнещ преди 1 месец
До 71Ти самият си една " водка" и нищо друго !-:)Дадох ти възможност да " спреш" ама нема братче! Бойкофил си и това си е! И той не знае " спирка"! Вижда,разбира и знае че му дойде края,но натиска и е нагъл,та по по нагъл от всякога!Та и Ти!-:) Лека нощ Дечо Герберофил! ГЕРБ приключи с властта в България! Ще изберем следващите Но млади българи,стига да не са Бойкофили! Бойкофилизма доказа 12 г че е вреден за България! Лека нощ!-:) Имаш още време з размисъл го деня на изборите!Приключих с теб-:))
72
0
 
8
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 1 месец
Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До помнещ Водката беше само метафора. Айкюто ти е под морското равнище.
70
2
 
2
 
! Отговори
помнещ преди 1 месец
до 69 Ще те разочаровам,но най омразното питие за мен е "водката"-:)) Сори пак!
69
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До помнещ "Какъвто и да ме опредляш,си е твое "лично мнение"! Регистрирането на факти не са "лично мнение". Бягай жулни малко "елитна" водка Пять озер и се завивай презглава.
68
2
 
2
 
! Отговори
помнещ преди 1 месец
до 67 Какъвто и да ме опредляш,си е твое "лично мнение"! -:) Не "грамотен" казваш съм ПЕДАНТЕ? Но си ме разбрал нали? Та чак ми опонираш? -:))) Ясно!
67
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До помнещ Неграмотен си, а ако си и на годините, на които твърдиш че си, си и инфантилен.
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая пък какви ги говори след като пък именно тя съсипа БСП Нинова, няма да бъдете на 2-о място, четвъртото място ви зове. Досега нямаше председател на БСП, който да разцепи и разедини така успешно партията като теб, така че не очаквай успех на изборите. PS Не очаквах, че *** ще бъде такъв голям фен на Й.Цонев. Вашият колега цензор на коментарите под публикацията за Й.Цонев го доказа
65
1
 
2
 
! Отговори
помнещ преди 1 месец
до 64 Разбирам те! Нищо не помниш от тогава дечо! Та как да "коментираш" я?-:) Хайде влез в нета и изиграй една "игричка".По ти се отдава,но да ми говориш за времето преди 1989 г.което лично съм видял и ПОМНЯ е несериозно от твоя страна!-:) Нищо лично,просто констатация! Жив и здрав и да стигнеш моите години! -:))
64
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До помнещ Вече те освободих. Не са интересни неадекватните ти коментари.
63
3
 
3
 
! Отговори
помнещ преди 1 месец
до 57 ! Истинските комунисти 1989 г бяха на по 60 г брееее човек! Днес 32 г след 1989 г,трябва да са на 92 г! Каква "шпионажна дейност" очакваш от старци? Айде по сериозно моля!!