Рекордна избирателна активност в Ориндж Каунти

53% са гласували за ПП, отбеляза Христофор Караджов
15 ное 2021 09:53, Ния Христова
40
 
"Имахме рекордно гласуване като брой, с около 30% по-висока избирателна активност в сравнение с юли", заяви председателят на секцията в Ориндж Каунти в САЩ Христофор Караджов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
53% от избирателите в Ориндж Каунти са гласували за "Продължаваме промяната", а ДБ имат 17,5%, "Възраждане" - 14%. 
 
"За президентските избори са гласували 51% за Румен Радев, а Герджиков получава 15%, Лозан Панов - 14%. Костадин Костадинов е с 12,5%. За разлика от парламентарните избори, за президентските имаме и около десетина процента, които са дали "Не подкрепям никого", добави Караджов.
 
Той е останал изненадан от избирателната активност.
 
Гледайте целия разговор във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз искам в Ориндж Каунти, не искам повече да живея в родината на Бойко, Корни и Възраждане.
32
2
 
1
 
! Отговори
Тези от преди 2 години
Ориндж Каунти да се връщат у БеГето, както наричат родината НИ и да пмагат на Макс и Мориц. Избрал си да живееш в чужбина, там ти е вече домът, децата ти са родени там (чужди граждани) и едва говорят български, слушаш Облаче ле ляло, ама не щеш да се върнеш. Сщото се отнася и за комшиите на Югоизток. От де-накъде чужденци ще ми казват, кой ще ме управлява? Аз не ИЗБЯГАХ, тук съм. Децата ми също!
31
1
 
2
 
! Отговори
Пешо секирата!!! преди 2 години
Уау
30
2
 
2
 
! Отговори
КравЪдойЪ преди 2 години
До до 6 - АШКОЛСУН оджа ефенди, чок ногу пузнаваш на вас само ченгенесой команда е беребар с меди ага, тюркче на маМун япейри прай.!.
29
2
 
2
 
! Отговори
Дреме ми за България преди 2 години
До Българин в САЩЩо щеш в чата тогава, ходи си на работа, мий чиниите на американците и се чувствай висококвалифициран.
28
4
 
7
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
До До 22 А кой взе решение за увеличаване на секциите в чужбина и го гласуваха ? Не бяха ли умните и красивите, които всеки път българите в чужбина ни ги натрисат ? азваха им, че по този начин ще засилят позициите на ДПС, срещу които уж се бореха, ама не, гласуваха си ги и ето резултата ! Много милеете за родината, ама децата ви български не говорят и сте най-активни по избори и то какви избори само ни правите.. Но няма проблем ние пак ще оцелеем и ще си останем в БГ, щото наистина милеем за БГ!
27
3
 
1
 
! Отговори
До20 преди 2 години
Явно си още един върл"антикомунист" гласуващ за тяхното отроче герб, затова и не ти е ясно, че втори тур ще има при всички положения но явно баце още не ти го е обяснил.
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
значи аз съм с двойно граждансто но съм в БГ. Наскоро имаше избори от другата страна където съм гражданин и единствения начин да гласуваш е като отидеш в посолството. Така трябва да е и за България. Не може най-бедната държава в Европа да копува машини за гласуване за хиляди левове, и да има секция във всеки град. Българи има пръснати в цял свят, който иска да гласува да ходи в посолството. Просто и лесно, ама не ние само мрънкаме и се оплакваме.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да де, ама не казват че са гласували 150 човека а в Турция 90000. Тези проценти дето сте ги изпраскали са заблуда, кажете колко са гласовете общо.
24
4
 
8
 
! Отговори
до 22 преди 2 години
Родоотстъпнико,не гласуваме,защото сме разочаровани и изморени от този маратон от избори. Но си обичаме родната земя,защото живеем в нея. А вие сте жалки изгнаници,избягали от най-естественото и най-скъпото-родната земя. Продли се за повече пари.
23
7
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
Струва ми се че българите в чужбина не е редно да гласуват, защото повечето от тях не биха се и върнали та кво ще да е. СЪжалявам, но как може някой дето 20г е там и после ще взима чужбинска пенсия дори да е в бГ, да определя в БГ НС . Не е и лошо от друга страна, обаче под някакво условие може би, да прекарват някъв период в БГ. Значи който е тук да тегли теглото, беден, гладен...айде вече да сформират НС. Трагични сме, уникално трагични, как е възможно?
22
7
 
9
 
! Отговори
До 22 преди 2 години
До АнонименИ как разбра, че българите в чужбина не милеят за България?То се вижда кой милее и кой не.Само 35% процента са отишли да гласуват тук. Голямо милеене, голямо нещо.И оставихме с ниска избирателна активност ДПС да са на 3 място. То е милеене, то е чудо.
21
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да се въведе пълна забрана за гласуване от чужбина. Не може хора, които не милеят за България да ни решават бъдещето.
20
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
20 ти май не разбра, е втори тур няма да има. Това означава че западните глесувахте за комуниста Радев. Или може би българите русофили гласуваха за американеца Радев! Не знам. Хубава подмяна спретнаха. Сега обидените е излъганите да си направят изводите.
19
9
 
3
 
! Отговори
Българин в САЩ преди 2 години
На мен не ми дреме за България. Това е една територия в иконимически колапс с преобладаващо нискообразовано застаряващо население, евтина, неквалифицирана работна ръка без амбиции или стремежи към прогрес.
18
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нема да се плашите Герджика ще навакса на втория тур с 90% победа от секциите в туркия и кърджалийско.
17
3
 
7
 
! Отговори
до 16 преди 2 години
ти май не си чел имейлите на Сорош, дето изтекоха преди 2-3 години, Йотова и Гейбриъл са посочени като Топ-доверените му Лейтенанти в България. За Гейбриъл дори пишеше, че е готова на всичко да защити интересите му!!
16
7
 
6
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Работата е Ясна - КомиФорния, котилото но Комунизмът в САЩ, гласува за Кокорко и Кикорко!
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
51% за Радев в Америка? Уау. Сега кой нещо недоразбра? Американците ли не разбраха, че Йотова е от БСП/БКП или ние се лъжехме че в Америка българите са дисиденти, а те били комунисти правещи се на дисиденти. Та сега въпросът е Радев русофил ли е или американофил, мразещ Русия. Обърках се. Я американските българи от Ориндж Каунти да ни обяснят!
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То като проценти звучи добре, но каква е бройката на тези наши сънародници, гласували в Ориндж Каунти?