Няма по-добър човек от мен: Кирил Петков дойде непоканен на дебат

Представителите на ГЕРБ напуснаха студиото
Обновена: 28 сеп 2022 20:12 | 28 сеп 2022 20:11, Нели Христова
721
Няма по-добър човек от мен: Кирил Петков дойде непоканен на дебат
Снимка: БГНЕС

Когато Венко не можа да дойде, аз реших, че няма по-добър човек от ПП, освен мен. Виждам, че ГЕРБ се страхуваше да направи дебат между мен и Борисов, с този страх в момента виждаме двама кандидати на ГЕРБ. Това заяви пред бТВ бившият премиер Кирил Петков, който влезе на дебат по телевизията непоканен, замествал Венко Сабрутев.

От моята дясна страна имаме двама кандидати на ГЕРБ, каза Петков. Сабрутев не е тук заради лични причини.

ГЕРБ можете да доведете само хаос, каза Петков. От своя страна Томислав Дончев от ГЕРБ заяви, че политически сблъсък на цели, програми е важен, но преди това има друг разговор. И тук съм съгласен за правилата, ако не се спазват правилата и си непоканен, то какво ще се случи с целите програми, каза Дончев.

Къде се крие господин Борисов, попита Петков.

Водещата отново уточни, че дебатът не е лидерски и помоли Кирил Петков да спазва правилата.

Не уважавате правилата, не уважавате законите, каза Деница Сачева от ГЕРБ, след което и Дончев и Сачева напуснаха студиото на бТВ след кратката словесна престрелка с Кирил Петков.

Когато един човек излъже и наруши Конституцията, той ще го направи още веднъж. Не мога да толерирам нарушаването на правилата в дебата, заяви Любомир Каримански от ИТН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


721
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
587
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
никога повече Киро и Асен
586
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 609Е драги/ а,не сме в бръснарски салон, нали? Ти случайно да не си бръснар? Професионална деформация. Ама май тука говорим за друго.
585
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леле като гледам какъв е електората на Кире и умствения му багаж не знам до къде ще я докараме. За да харесаш Петков трябва или да си много пиян или много надрусан.Този човек е абсолютно безцеремонен и изобщо не става за премиер на България. както тука непрекъснато употребяват думата русофил така за него мога да кажа че е отявлен американофил, а не българофил.Това е най - важното - да си БЪЛГАРОФИЛ. А при Кире това го няма. Не знам при това младоците какво бъдеще си чертаят
584
3
 
7
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Преди да влязат в студията не ги ли проверяват за употреба на ,,пудра захар,,щото Киро беше доста неадекватен ,водещата не можеше да го усмири. Но в подобни състояния изглеждаха и кремълските *** Малинов и Копейкин.
583
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поне има коса и то гъста черна. Баце като е плeшив и побелял накара цялата нация да се бръснеме първи номер защото Баце така е казал ако баце си отреже дясното ухо всички българи трябва да си го отрежат ясно никой не може да изпревари Баце
582
4
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
уау правила и закони викат от дпс-гроб,да си назначиш глав.прокурор...и законно?,да държиш хората на 160 лв пенсия и 240 лв мин.заплата е...законно,човешко?да крадеш милиарди за пътища...а пътища да няма е ...законно,да ограбиш КТБ и да принудиш бедните българи да ти платят грабежа през гешев..законно?да ги санираш с лиляна за милиарди с парии на ЕС данъкоплатците...и да им е студено?да им закриеш над 1500 училища,законно?децата на дпс-гроб коменута да убиват пияни и дрогирани по пътищата?
581
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро безскрупулно нарушава правилата и законите. А в същото време говори за борба с корупцията и върховенство на закона. Действията не отговарят на думите което означава че е лъжец. Че и беше издигнал една табела че не го е страх. Явно не го е страх да нарушава това което той си реши.
580
2
 
14
 
! Отговори
Промяната преди 1 година
Кире вододел не се използва в такива случаи се казва исторически кръстопът.От една година все повтаряш за исторически вододел ,аре стига
579
13
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
е кой да дойде...Лидера...ПП поне имат Лидер,тиквата прати две жени и те избягаха!!!холограмата пратил злобна селска клюкарка плюеща по всички,пасолството на *** ...тотално неадекватен разнасящ манипулации..бтв водещата в опит да очерни г-н Петков тотално ми падна в очите и никога няма да ги гледам,схема на дпс-гроб разбира се и пАсолството...дългата ръка на пАсолството...няма е за дълго!!!
578
2
 
15
 
! Отговори
Бочко преди 1 година
До АнонименДобре че беше слави да спре агонията ,верно си било агония дупката в бюджета е 12 милярда оня ден служебното тегли 4 милярда дълг,пука и тръщи бюджета...
577
0
 
3
 
! Отговори
Лилид преди 1 година
Просто Тиранозавър
576
4
 
7
 
! Отговори
Бай Ставри преди 1 година
Само ако ми падне Кирилка Петкова, здравата ще я сабрутярутярутя! Ох!
575
7
 
4
 
! Отговори
Кирил Петков преди 1 година
Венко Сабрутев скъса менискус, за това не можа да дойде.
574
10
 
3
 
! Отговори
Бай Ставри преди 1 година
Народа се готви да ходи на избори, а Бойко се готви да ходи на бай Ставри.
573
4
 
14
 
! Отговори
Редактора преди 1 година
Сабрутев бил преди час по друга телевизия нагласени ПП схеми и лъжи пак.
572
2
 
9
 
! Отговори
Асан от Сливенския преди 1 година
Тука чакаме с нетърпение Кирилка Петкова! Много съкилийници вече са си я избрали за булка!
571
1
 
6
 
! Отговори
Шано преди 1 година
Тоя егати алоджията
570
2
 
1
 
! Отговори
МИМА ЦЪНЦАРОВА BTV преди 1 година
Гласувайте за ГЕРБОПИТЕЦИТЕ. Като мен.
569
9
 
4
 
! Отговори
Мария Цънцарова(bTV) преди 1 година
САМО ГЕРБ!!! ДА ЖИВЕЕ АХМЕД ДОГАН!!!
568
6
 
5
 
! Отговори
ИЦО ХАЗАРТА - ПП преди 1 година
Гледахте ли как Ицо Хазарта имитира Красен Кралев, Мануил Манев и Коца Жинъта? - "Беелото! Беелото му е много!!" ХАХАХАХАХАХАХ НАПРАВО ГА УБИ!!! Смях се със сълзи. Когато не повръщах. Тия от ГЕРБ са най-големите гнусаревци.