Ананиев: Дано ГЕРБ този път да успеят да съставят правителство

Ние сме последователни и принципни към нашите избиратели, заяви той
Обновена: 22 апр 2023 20:05 | 22 апр 2023 19:58, Йоана Цонева
48
Ананиев: Дано ГЕРБ този път да успеят да съставят правителство
Снимка: БГНЕС

Ние сме заявили, че данъците няма ги да вдигнем и искаме да видим абсолютно всички документи и перо по перо бюджета, който ще бъде внесен от служебния кабинет. Това коментира по БНТ Настимир Ананиев от "Продължаваме промяната - Демократична България".

Защо не беше внесен този бюджет преди 31 октомври, както е по закон, тогава  те отказаха, попита той.

И по време на предизборната кампания и сега ясно заявихме, че няма да подкрепим правителство на ГЕРБ или с участието на ГЕРБ, каза още Ананиев и допълни: "Ние сме последователни и принципни към нашите избиратели. Не може преди изборите да говориш едно, а след изборите да говориш друго. Надявам се ГЕРБ този път да успеят да съставят правителство, защото вече имат коалиционни партньори".

Не искаме да се връщаме към модела ГЕРБ, а искаме да гледаме към Европейския съюз и да бъдем една нормална европейска държава, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичките сте готованци ! Кой от вас е дошъл от Земеделието, Индустрията, от Производството ? Кой от вас е произвел едно яйце през живота си ? Кой от вас разбира от предприемачество ? Кой от вас е управлявал производство ? А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ? ЩО НЕ СЕ РАЗКАРАТЕ, ДА НЕ НИ ЦАПАТЕ ВЪЗДУХА ???
37
0
 
0
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 1 година
Ако стане този път ке си снима г***zo
36
1
 
2
 
! Отговори
Чироза преди 1 година
До Анонимен+""За докажат преданост към Брюксел,в Бургас събраха пейките от морската градина!Бяха осверипели да изпълняват тезисите на "джуджето"фон Урсула.Това си беше най-голямата манипулация спрямо човечеството.Преживяхме го,някак си.Чакаме следващата.Гьобелс е нищо,бледа сянка на социолози.
35
0
 
0
 
! Отговори
Криптомир : преди 1 година
Оххх,дано да Греб да разделят пицата с кристали с нас,оххххххх,даноооо! :)
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Криптомир Ананиев как е баба Нора Ананиева преписали ти "Олинезе"
33
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правителство ще има, когато има мнозинство за излизане от ЕС и НАТО.
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти не беше ли анти-ГЕРБ бе мошеник?!? Май ще прескачаш пак оградата ми се струва..
31
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе Реалист, ти добре ли си? Било му по-спокойно с ГЕРБ хихихи, затвориха те като животно заради КОВИД, даже и на пейка в градинка не даваха да седнеш, сложиха КПП за да излезнеш от местоживеенето си, не се вдигаха нито заплати, нито пенсии, само те си пълнеха гушите. Пътищата които уж правеха пак се оказа кражба и вече са за ремонт, но техните фирми си бяха добре. Навсякъде за шефове си нагласиха некадърните калинки, много ти е къса паметта. България заради тях отиде на дъното.
30
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Криптомир се изакал в ефир нещо!!!!!
29
3
 
19
 
! Отговори
Гербер преди 1 година
Аха, тарикат гнусен, значи ГЕРБ да вадят каруцата от вашата кал, а вие да стоите отстрани и само да плюете. Е, няма да стане така.
28
5
 
19
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Добре де, ама нали доскоро бяхте на власт? Е, вашият модел по-добър ли беше бе, козел? При Борисов, с всичките му кусури, беше и по-спокойно, строеше се навсякъде и имаше пари за всичко.
27
3
 
14
 
! Отговори
Емо преди 1 година
Борисов има високо кръвно и не му трябва да става премиер, но има момчета като Делян Добрев най вече, които са доста по интелигентни от Киро и Асен.
26
7
 
1
 
! Отговори
Мъжа на Настимир преди 1 година
Дано, че да видят всички реалният съюз с ДПС на Бибо. След 12 г герб няма нито един ДПС кадър сменен или ударен
25
3
 
5
 
! Отговори
Е,как? преди 1 година
До Анонимен+""програмата им е същата като на Герб!Стани да седна.Искали от всички подкрепа?Само те да крадат.Нали затова паднаха.Славчо си поиска милиарда,и правителството падна.Не,че Герб не крадяха,но тези са шарлатани.
24
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ананиев и другите измамници ще се молят, свещи ще палят, да направи Борисов правителство, че след седмица като получат ПЕПЕДЕБЕ втория мандат от Радев, ще им лъсне изолацията. Никой няма да иска да ги подкрепи.
23
1
 
18
 
! Отговори
Зулуса преди 1 година
Изключително противна муцуна.От тук чувствам,че мирише на язовец.Как пък ги събра ДС само отвратителни екземпляри бе.Визуално и душевни ***.
22
3
 
7
 
! Отговори
криптомир преди 1 година
Слава кирчо и неговия пророк Асен
21
2
 
22
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Този лунатик, кога ще го приберат в лудницата?
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Понеже Ананиев е принципен, принципно си продаде партията ВОЛТ на шарлатаните Киро и Асен. То бива, бива наглост, но при Ананиев е диагноза.
19
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ненормална държава станахме откакто такива като този мях се мислят, че разбират от политика и гледат за кой да се закачат. После изплуват най-отгоре като мазна пяна и смърдят ли, смърдят...