СО прати 12 000 SMS-а до комисиите: Можете да се ваксинирате

До края на днешния ден те могат да заявят желание
Обновена: 4 мар 2021 13:58 | 4 мар 2021 10:43, Валерия Белчевска
1
СО прати 12 000 SMS-а до комисиите: Можете да се ваксинирате
Снимка: БГНЕС

Столичната община е изпратила есемеси до всички 12 000 членове на секционни избирателни комисии в София, с които ги информира, че могат да заявят желание да бъдат ваксинирани, пише "24 часа".

Всеки член на секционна комисия за парламентарните избори на 4 април може да заяви желание да бъде ваксиниран до края на днешния ден. Изисква се членовете на секционните комисии да изпратят само трите си имена и ЕГН.

Още по темата

"При изявено желание за ваксиниране всеки ще получи допълнителна информация и указания на посочените от него телефон или имейл", обясни секретарят на Столичната община Венера Милова.

На сайта на общината вече е публикуван график с част от заявилите от някои от столичните райони. Те ще се ваксинират в ВМА и Александровска болница, като поставянето на първата доза за тях ще е на 4, 5, 6, 7 или 8 март.

"Изпратихме близо 12 000 есемеса, за да сме сигурни, че до всеки член на секционна комисия ще стигне информация, че може да се ваксинира, ако желае. Всеки може да заяви желание до края на днешния ден. Създали сме организация с двете болници - ВМА и "Александровска", които ни потърсиха за съдействие. В "Пирогов" също ще се поставят ваксини на членове на секционни комисии. 10 март е последната дата, на която може да се постави първата доза, за да може преди 4 април да се сложи и втората доза на ваксината", обясни Милова.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Доктор преди 1 месец
ЧНе ви харесва?
Животът се връща малко по-малко към нормалното благодарение на ваксините. Но не ви харесва?
Наполеоновите победи са заради ваксината за едра шарка. Но не ви харесва?
Естествения подбор не работи върху човека, точно заради ваксините. Но не ви харесва?
Способни сте да се натъпчите с антибиотици профилактично. Пиете препарати за животни. А ваксините. Но не ви харесва?
Бил Гейтс, пардон Елън Минск чипира хората?

Спонсорирани публикации