Фенове освиркаха Гай Ричи и Мадона

За сметка на това звездата на филма Джейсън Стетъм ("Гепи", "Транспортер") отделил повече от час, за да разговаря с почитателите си
21 сеп 2005 14:28,
Фенове освиркаха Гай Ричи и Мадона
Гай Ричи и Мадона бяха освиркани от феновете си. Снимка: Корбис
Режисьорът Гай Ричи и съпругата му Мадона бяха освиркани от свои фенове на лондонската премиерата на новия филм на Ричи „Revolver“. Двамата не спрели нито за момент пред тълпата от 2000 свои фенове, протягащи ръце за автограф.

За сметка на това, звездата на филма Джейсън Стетъм ("Гепи", "Транспортер") отделил повече от час, за да разговаря с почитателите си и да раздава автографи.

47-годишната Мадона този път не е намерила място във филма на 38-годишния си съпруг. След провала на „Отнесени, Ричи не желае критиката да го разксъва за пореден път, макар че журналистите вече обявиха новия му филма за провал.

Историята разказва за затворник (Джейсън Стетъм), излязъл съвсем наскоро на свобода, който отива да прави пари в казината на Лас Вегас с измама, научена в затвора. Там обаче попада в клопката на хитрия собственик на казиното (Рей Лиота).

Критиката ме мрази още от началото на кариерата ми, но това не ме засяга. Приел съм вече правилата на играта“, коментира Ричи пред журналисти.

Официалната премиера на лентата бе на филмовият фестивал в Торонто.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание