Мартин Скорсезе ще заснеме живота на Синатра

Режисьорът не изключва възможността проекта да се превърне в мини сериал
10 апр 2012 14:48, Петя Славова
0
Мартин Скорсезе ще заснеме живота на Синатра
Снимка: Reuters

Мартин Скорсезе планира да заснеме биографичен филм, посветен на живота на Франк Синатра, съобщи Контактмюзик.

Режисьорът на "Разяреният бик" и "От другата страна" се надява да пренесе историята за живота на Синатра на големия екран, но  не изключва възможността да превърне пълнометражния проект в мини сериал за телевизията.

"В момента обсъждам нещата с един-двама сценаристи, заяви прочутият режисьор. Проблемът е свързан с биографията. Откъде да започнем? Срещнах се със сценарист, който може да има голям принос за създаването на подобна творба. Не можем обаче да разкажем целия живот на Синатра. Ако се опитаме да го сторим, ще са ни нужни 15 часа. Харесва ми идеята за мини сериал, особено ако е продуциран от телевизия НВО, защото имаш творческа свобода, която е много трудно да намериш в света на киното."

Леонардо ди Каприо, който неведнъж е работил със  Скорсезе, вече е изразил желание да се превъплъти в ролята на Синатра.

 "Ди Каприо винаги казва, че е готов за тази роля, но какво ще стане, ако историята за живота на Синатра придобие друга насока? Тогава може би ще поверим ролята на неизвестен актьор", коментира Скорсезе.

Все пак режисьорът уточни, че актьорът, който ще изпълни ролята на Синатра, няма да пее в бъдещия роект.

"Няма да разчитаме на актьор с певчески способности - ще ползваме автентичния глас на Синатра", отбеляза режисьорът. 


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари