Свят без консуматори търси "Балада за Джак и Роуз"

Филмът – тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
3 фев 2016 16:30, Петя Славова
3
Свят без консуматори търси "Балада за Джак и Роуз"
Снимка: Александра видео

Човешките несъвършенства излизат на преден план в "Балада за Джак и Роуз" (2005 г). Режисьорката Ребека Милър изследва откъде идва неудовлетвореността у хората и я търси най-вече в семейството.  

Дъщерята на известния американски драматург Артър Милър се заема и със сценария на филма. А една от главните роли Ребека поверява на своя съпруг Даниел Дей Люис.
 
Героят му Джак е баща, който е в много близки отношения със своята дъщеря Роуз (Камила Бел). Двамата живеят тих живот – вперен в облаците, в цветята, в природата – такава, каквато е.
 
Всекидневието им не е толкова баладично, колкото пасторално и идилично, до момента, в който в отдалеченото кътче на Източния бряг на САЩ не идват хората, пожелали да населят този красив район.
 
Милър сблъсква двата свята – на аскети и консуматори, като вплита гледните им точки в неизбежен дуел. Двамата персонажи, които са си достатъчни един на друг трябва да се изправят срещу нахални строители, готови да прекрачат закона, за да построят представите си за бъдещето.
 
От друга страна Джак и Роуз отварят вратата на къщата си за жена Кийнър и нейните двама сина - тийнейджъри, които също не следват техните принципи. 
 
Любов, ревност, експерименти ще нажежат напрежението и ще преобърнат представите на баща и дъщеря за света и ценностите. 
 
Гледайте "Балада за Джак и Роуз", на 3 февруари, от 22:30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
до 1,2 преди 8 години
Ама "телевизията" не струва...............................
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
данел дей люис не участва в много филми, но тези, в които е, си струват
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много хубав филм,