Episode IX – Кари Фишър ще "изпълни" последната си роля

Феновете заслужават нейното участие, смятат роднините ѝ
29 юли 2018 20:08,
14
Episode IX – Кари Фишър ще "изпълни" последната си роля
Кари Фишър на премиерата на "Силата се пробужда" в Лондон, декември 2015 г. Източник: Reuters

Смъртта на актрисата от "Междузвездни войни" Кари Фишър в края на 2016 г. натъжи всички фенове на поредицата и постави въпроси за това как ще се снимат продълженията, но Фишър все пак се появи в Episode VII, Последният джедай и очевидно ще се появи и в предстоящия Episode IX, пише Digital Trends.

Кастингът за следващата серия от Междузвездни войни бе обявен и в него е в включена Кари Фишър. Той излезе заедно със съобщение от Джефри Ейбрамс, който е режисьор на последната серия:

"Обичахме Кари Фишър ужасно много. Да намерим задоволителен край на сагата Скайуокър без нея не бе възможно. Никога не сме смятали да правим нов кастинг за ролята ѝ. С подкрепата на нейната дъщеря, Били, намерихме начин да почетем ролята на Кари като Лея в Episode IX, използвайки неизлъчвани кадри, които заснехме в Episode VII."

Братът на Кари, Тод Фишър, също потвърди присъствието ѝ в последния филм. Той съобщи, че заедно с Били Фишър са дали разрешение на студиото да използва предишни кадри, за да я включи и в последния филм.

"И двамата реагирахме по един и същ начин - няма как да се изкара Кари от филма. Тя е съществена част от филма и присъствието ѝ сега е още по-силно преди, точно като Оби Уан - когато сабята го пронизва, той става по-силен. Мисля, че същото се случи и с Кари. Нейното наследство трябва да продължи."

Братът на Фишър допълни, че не е сигурен какво точно планира студиото за Лея Органа, образа на Кари Фишър във филма, но вярва в Ейбрамс и всички останали хора от екипа на "Междузвездни войни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова ли ще бъде принцесата?
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дисни опропастява всичко което купи
12
1
 
10
 
! Отговори
Jas преди 5 години
Без Кери Фишър, Харисън Форд и Марк Хамил сагата за съжаление не е това което беше, Форд още от първия филм през 1977 е искал от Лукас героят му да загине, най-накрая успя през 2015 г. За мен лично точно неговата роля е солта и пипера на филма. Политкоректния стремеж в последните филми да са застъпени всички раси и избора на новите роли доведе до опошляване на идеята на Лукас до елементарно гонене на печалби. Star Wars не са само ефекти, но най-вече приказка за деца и възрастни.
11
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дисни да си гледат рисуваните мишки и пепеляшки. Аудиторията им е " до 5 годишна възраст" . Провалиха такава сага .
10
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде няма нужда... КОлебая се дали "продълженията" на "Междузведни войни" са най-т.пите филми на планетата или "продължението" на "Денят на независимостта" или "Еди колко си нюанса в еди какво си".
9
3
 
14
 
! Отговори
ии преди 5 години
Райан кръглата глава Джонсън и Катлин Кенеди с техните фениниски мечти прецакаха стар варса ... 9-та ще думне като сойло.
8
2
 
7
 
! Отговори
Принц Леон преди 5 години
Биха могли да ме анонсират в следващ сценарий - като неин извънземен син.Важното е звездолетите да бръмчат из шестте Галактики..
7
0
 
21
 
! Отговори
Йода преди 5 години
Малейй да е жив и здрав Харисън Форд, че ако недай си боже се гътне - и него ще включат в следващата серия. Кари поне не може да се съпротивлява вече....
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обидно заради смъртта й... Единствената причина за това е, че реално поредицата не може да генерира приходи за Дисни и да бъде на плюс ако във филма не участват Фишър и Хамил, заради които повечето фенове ще отидав на кино... Харисънд Форд излезе най-умен и се измъкна от потъващия кораб още при епизод 7....
5
3
 
41
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Ако се напънат малко повече и ще задминат "Дързост и красота".Спрете да омаскарявате хубавите филми.
4
18
 
15
 
! Отговори
SS преди 5 години
не мога да разбера защо ни занимават с безсмислени филми и артисти
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като започнат да тиражират безкрайни продължения на някой успешен филм всичко се разводнява,стига се до пародия и изсмукани от пръстите сюжетчета.От това губят зрителите и се унищожава значението на първя филм.
2
7
 
23
 
! Отговори
V преди 5 години
Това вече не е същият филм. Последната серия не съм я гледал разочарован от предпоследната. Като нямат идеи и не знаят как да направят визията защо не питат? Никой не е по добър сценарист от живота. Имам поне няколко сценария от живота в две инперии на злото ЕС и САЩ които юога да облика в нужната визия. Стар уарс става все по зле
1
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моето лично мнение е, че последните епизоди са доста посредствени, направо досадни на моменти. В киното почти всички успяхме да заспим.