Кърк Дъглас на 102 г. Притеснен: Накъде е тръгнал светът?

Благодарен съм за всичко, което получих, сподели той
10 дек 2018 13:15, Петя Славова
24
Кърк Дъглас на 102 г. Притеснен: Накъде е тръгнал светът?
Снимка: архив, Reuters

Легендата на холивудското кино, 102-годишният Кърк Дъглас, е благодарен за прекрасния живот, който е имал. Но е притеснен за това накъде е тръгнал светът в наши дни, съобщава ДПА.

Дъглас празнува днес своя сто и втори рожден ден в тесен семеен кръг. Въпреки че "тесен" е силно казано, като се има предвид, че на партито ще присъстват всичките му деца и внуци. Актьорът съжалява, че най-добрият му приятел от златните години на Холивуд, Бърт Ланкастър, вече не е сред живите, предаде БТА.

"Аз му виках Бойт, а той ме наричаше "Коик!", спомня си ветеранът. Все пак на рождения ден на Дъглас са поканени и уважавани имена от киноиндустрията, като Стивън Спилбърг, Джефри Канценбърг и Рон Майър.

Като най-хубав подарък за рождения си ден екранният Спартак си пожела да има мир по света за нашите деца и внуци.

"Днешните времена са станали доста сурови, би ми се искали хората да се отнасят един към друг с повече уважение и доброта", доверява рожденикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хм, когато е бил малък, по улиците файтоните са били повече от колите и жените са ходели с рокли до петите. Много добри гени в тоя човек.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЕЗ 1 РЕАЛЕН РАБОТЕН ДЕН В ЖИВОТА-Е, да, друго си е да изпраскаш 40 квадрата замазка днеска.
15
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям праз ако ще на 202 да е все ми е тая
14
0
 
12
 
! Отговори
А преди 5 години
Още години живот ти пожелавам!
13
0
 
21
 
! Отговори
Еха преди 5 години
Гледнах едно време Спартак,където той играеше.Страхотен беше!
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Младеж!
11
3
 
26
 
! Отговори
Гепи преди 5 години
Да епохата.Добрата стара Англия.Достолепните американци,джентълме-ни,без много думи вдъхващи оптимизъми човечност.Затова страда дядото.Всъщност, това бе Америка.
10
5
 
33
 
! Отговори
Илияна преди 5 години
Актьорската работа не е толкова лесна . Присъствала съм на заснемането на 2 филма и мога да ти кажа , че една сцена с 6 реплики в диалог се разиграва минимум 10 пъти . Един филм се прави поне 1 месец . Нямаш право на мрънкане и нервничене . Снимачния ден започва в 8 може да продължи до 02 часа. Ядеш на крак ако си носиш сандвич . 10 - 15 минути почивка за обяд и това е . Да не говорим че от еднодневната боза остават 4 - 5 минути за филма - всичко останало се реже и на другия ден отново .
9
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"... 102-годишният Кърк Дъглас ... е притеснен за това накъде е тръгнал светът..."... и как ли ще я кара, завалията, оттук нататък ... :)
8
9
 
45
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
До ЖИВ ДА ГО ОЖАЛИШМного знаеш на какви лишения и труд са подложени актьорите ти. Гледаш си филма и си викаш въй как лесно се изкарват пари. Да, ама не... типичен ганньо си ти, види някой успял с талант и пари и си мисли, че не е положил грам труд, щом не е въртял лопатата...
7
39
 
21
 
! Отговори
ЖИВ ДА ГО ОЖАЛИШ преди 5 години
НА 102, МИЛИОНЕР, ДЕЦА МИЛИОНЕРИ. ВСИЧКИ В СЕМЕЙСТВОТО ЛАКЕИ НА ХОЛИВУД БЕЗ 1 РЕАЛЕН РАБОТЕН ДЕН В ЖИВОТА (ДА МЕ ПРОЩАВАТ ИДЕАЛИСТИТЕ, НО ДА СИ АКТЬОР В НЯКАКВИ БОЗИ НЕ Е ИСТИНСКА РАБОТА)
6
2
 
61
 
! Отговори
Младеж преди 5 години
"Днешните времена са станали доста сурови, би ми се искало хората в двешно време да се отнасят един към друг с повече уважение и доброта."Умен човек, да е жив и здрав. Произхожда от по-хубава епоха.
5
7
 
52
 
! Отговори
Tangra преди 5 години
Не е дойстойно този як мъж да изглежда толкова немощен. Природата е истински жестока!
4
2
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
интересен факт, е че е преживял инсулт, после буквално като малко дете се е учил да говори и отново играеше в киното. Да е жив и здрав!
3
2
 
80
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
При толкова житейски и...екранни емоции на 102 лета,рядко щастие и късмет.Заслужил е човека и Бог го награди.
2
7
 
110
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се ли намери някоя 92 годишна актриса, която да обвини Кърт Дъглас как я е изнасилил през 1934 година? Това е модерно!
1
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пий си ракията чиче, не се тормози!