Заложник на съдията

Новата книга на Елизабет Лоуел е история за опасности, измами и страст, които учат, че любовта и цената на свободата не подлежат на преговори…
9 яну 2008 14:12,
Заложник на съдията
Корица: Хермес

След “Никога не е късно да умреш” в България издават още една книга на Елизабет Лоуел - “Неподходящ заложник”.

В нея 16-годишният Лейн, син на федерален съдия Грейс Силва, е изпратен в елитно частно училище по настояване на баща си. Един ден обаче Грейс получава обаждане да се яви незабавно в училището, ако иска да види сина си жив.

Там тя разбира, че съпругът й е откраднал милиони долари от най-опасните хора на света – наркобароните на Мексико – и е оставил Лейн за заложник (освен че е задължил горкия си син да ходи в частното училище!).

Само един човек може да й помогне – Джо Фароу. Мъжът, с когото младата Грейс е прекарала един единствен страстен уикенд преди той да влезе в затвора. Специалист по отвличанията, Джо трябва да направи и невъзможното, за да спаси Лейн. На крачка от смъртта, Джо и Грейс откриват, че любовта и цената на свободата не подлежат на преговори…

Елизабет Лоуел е псевдоним на Ан Максуел. Самостоятелно и в съавторство със съпруга си Евън, тя е написала над 60 романа. Тиражът на книгите й надхвърля 30 милиона екземпляра, издават се в 21 страни.

“Неподходящ заложник” се издава от Хермес

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание