Повече от изневяра

Излиза новата книга на крими-майстора Робърт Паркър - „Преди и сега“, в която прословутият детектив Спенсър разследва една необикновена изневяра...
Обновена: 23 ное 2010 18:56 | 11 яну 2008 10:47,
Повече от изневяра
Корица: Обсидиан

След успеха на „Момиче за сто долара“, в България излиза новата книга на един от най-големите крими-майстори  Робърт Паркър - „Преди и сега“. Преводът отново е на Богдан Русев, а главен герой пак е прословутият ненадминат детектив Спенсър.

 

Когато един прост на пръв поглед случай, свързан с подозрение за изневяра, се превръща в рисковано разследване с политически оттенък, той се изправя пред най-голямото предизвикателство в дългата си кариера – да запази професионалното си хладнокръвие, макар че животът на любимата му Сюзан е застрашен.

 

Установил със сигурност, че съпругата изневерява, Спенсър предава доказателствата на клиента си и решава, че случаят е приключен. Но когато няколко дни по-късно са убити трима души, той осъзнава, че е попаднал на нещо много по-голямо.

 

И много по-опасно, свързано с тероризъм. На помощ се притичат верните приятели – Хоук и Вини. Спенсър няма да се спре пред нищо, за да защити жената, която обича.

 

Издава: Обсидиан

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание