Възстановяват детските и женски консултации

Заповедта ще бъде издадена утре
20 апр 2020 09:10,
6
Възстановяват детските и женски консултации
Снимка: БГНЕС

Главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кучнев съобщи, че утре ще е подготвена заповедта за стартирането на детски и женски консултации. Те ще имат график, който да бъде съобразен с това да няма струпване в болниците.

Още по темата


По думите му се обсъждат редица мерки, които ще следят развитието на ситуацията у нас. "Пазарите ще работят, когато има постигнат ред от страна на продавачите и купувачите - намиране на нарушение ще затвори пазара", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Абе, ей преди 3 години
Значи не извеждайте децата в парка, не се събирайте с хора. Но елате да им хакнем ваксините по време на пандемия, що да не?Нашите деца не са опитни мишки! Някой ще им направи ли бързи тестове за ковид преди ваксините? А дано ама надали. Нашите деца не са опитни зайчета.И не съм антиваксър. Към момента има всички поставени ваксини за възрастта, но точно сега няма да сложа.
5
3
 
9
 
! Отговори
.. преди 3 години
Все си мисля, че тази мярка трябваше да бъде една от последните. Не може да излагаш на риск децата и бременните жени, а да "пазиш" възрастните хора.Децата ВИНАГИ трябва да са на ПЪРВО място!
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До браво Що за коментар е това?
3
2
 
3
 
! Отговори
браво преди 3 години
Два коментара, но три минуса.
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнтиваксерТи имитираш тях като едно огледало на дявола с две еднакво вредни страни, боже пази, но едни и същи сти, на светлинни години от демокрацията
1
8
 
12
 
! Отговори
Антиваксер преди 3 години
Всички болни и кашлят,аз ще си водя детето да го ваксинират. Вие наред ли сте. После всички с корона ,а детето с корона и ваксина с уморен вирус от нея. Имитират дейност