Една от мерките срещу пандемията пада днес

Спортисти под 18 г. с картотеки ще могат да се върнат в залата
22 дек 2020 09:00,
25
Една от мерките срещу пандемията пада днес
Снимка: БГНЕС

Днес пада една от забраните у нас, въведени със заповед на здравния министър в борбата с пандемията.

От днес всички спортисти, които не са навършили пълнолетие, и имащи картотеки към спортните федерации, могат да се върнат в залата. Освен да тренират отново, те имат право и да участват в мачове от колективните спортове.

Разхлабването на мерките обаче не важи за тези, които не са картотекирани към спортни федерации. За всички възрастови групи спортните състезания ще продължат да се провеждат без публика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е за колективните спортове. За индивидуалните не важи картотеката и могат да спортуват децата. Айде да се изяснят тези неща един път за винаги!
7
0
 
10
 
! Отговори
Байбай преди 3 години
.... Плащате си данъци и осигуровки и изисквате обезщетения. Такава икономика не може да се събори. 444
6
0
 
15
 
! Отговори
Байбай преди 3 години
"Убихте икономиката, ще има глад, депресия, самоубийства, стрес, разводи, кражби - всичко това от недоимък." Да, ама не! Икономиката на хотелите, ресторантите, баровете и да е забравяме проституцията, която не е ясно как плаща данъци, заплати и осигуровки, която трябва да излезе на" светло" и има, със сигурност, огромни количества кеш!!!, тази икономика може малко да почака. А не се правят, и оня Алибегов-Сандокан... В цял свят не работят заведения, само в България трябва!!!! Пичове, плащате
5
6
 
6
 
! Отговори
абсурд преди 3 години
Точно пред Коледа ли се сетиха тъпанарите,какво им беше на спортовете,особено на открито,при положение че се събират максимум 15 деца.Щото сега по игрищата и училищата не са по 30 и нагоре
4
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 123Защо пишете глупости? И Радев, и ***, и Мая, и Иво Христов ви обясниха, че българина е докаран до глад и мизерия! Какви пълни хипермекети ви се привиждат? Българина няма пари да преживява, вие ми пишете за шопинг истерия. Какви кръчми, като българина няма пари да си купи нещо да яде? Не гледате ли новогодишните речи на президента? Хората умират от глад по домовете си, вие правите реклама на управението на ГЕРБ! Айде съвземете се!
3
4
 
2
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Убихте икономиката, ще има глад, депресия, самоубийства, стрес, разводи, кражби - всичко това от недоимък.------Нали!Тц, тц, тц!Ама как не се сещат тия хора, бе! Те толкова силно ни мислят доброто, че не се сещат. Миличките, те не са виновни, откъде се зе тоя вирус, та ги намъчи, а те толкова ни мислят доброто и ни пазят да не се заразим, та не се сещат! Ту, дее ба!
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 123В спортната зала не можеш да носиш маска и дишаш с пълни гърди. Да не говорим, че някои от фитнесите са скарани с хигиената и се чистят ВЕДНЪЖ ГОДИШНО!!!! Не, че стадото от човешка дума разбира. Но във Фантастико, Била и Лидл които съм посетил има ред. Та професори продължавайте да философствате.
1
12
 
22
 
! Отговори
x преди 3 години
Мерките са пълен ташаак. В Кауфланд ще ми се качат на главата. А иначе моловете затворени. Убихте икономиката, ще има глад, депресия, самоубийства, стрес, разводи, кражби - всичко това от недоимък.