Една от мерките срещу пандемията пада днес

Спортисти под 18 г. с картотеки ще могат да се върнат в залата
25
Една от мерките срещу пандемията пада днес
Снимка: БГНЕС

Днес пада една от забраните у нас, въведени със заповед на здравния министър в борбата с пандемията.

От днес всички спортисти, които не са навършили пълнолетие, и имащи картотеки към спортните федерации, могат да се върнат в залата. Освен да тренират отново, те имат право и да участват в мачове от колективните спортове.

Разхлабването на мерките обаче не важи за тези, които не са картотекирани към спортни федерации. За всички възрастови групи спортните състезания ще продължат да се провеждат без публика.


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това е за колективните спортове. За индивидуалните не важи картотеката и могат да спортуват децата. Айде да се изяснят тези неща един път за винаги!
8
0
 
10
 
! Отговори
Байбай преди 7 месеца
.... Плащате си данъци и осигуровки и изисквате обезщетения. Такава икономика не може да се събори. 444
7
0
 
15
 
! Отговори
Байбай преди 7 месеца
"Убихте икономиката, ще има глад, депресия, самоубийства, стрес, разводи, кражби - всичко това от недоимък." Да, ама не! Икономиката на хотелите, ресторантите, баровете и да е забравяме проституцията, която не е ясно как плаща данъци, заплати и осигуровки, която трябва да излезе на" светло" и има, със сигурност, огромни количества кеш!!!, тази икономика може малко да почака. А не се правят, и оня Алибегов-Сандокан... В цял свят не работят заведения, само в България трябва!!!! Пичове, плащате
6
6
 
6
 
! Отговори
абсурд преди 7 месеца
Точно пред Коледа ли се сетиха тъпанарите,какво им беше на спортовете,особено на открито,при положение че се събират максимум 15 деца.Щото сега по игрищата и училищата не са по 30 и нагоре
5
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 123Защо пишете глупости? И Радев, и Курнелия, и Мая, и Иво Христов ви обясниха, че българина е докаран до глад и мизерия! Какви пълни хипермекети ви се привиждат? Българина няма пари да преживява, вие ми пишете за шопинг истерия. Какви кръчми, като българина няма пари да си купи нещо да яде? Не гледате ли новогодишните речи на президента? Хората умират от глад по домовете си, вие правите реклама на управението на ГЕРБ! Айде съвземете се!
4
4
 
2
 
! Отговори
Сат Н преди 7 месеца
Убихте икономиката, ще има глад, депресия, самоубийства, стрес, разводи, кражби - всичко това от недоимък.------Нали!Тц, тц, тц!Ама как не се сещат тия хора, бе! Те толкова силно ни мислят доброто, че не се сещат. Миличките, те не са виновни, откъде се зе тоя вирус, та ги намъчи, а те толкова ни мислят доброто и ни пазят да не се заразим, та не се сещат! Ту, дее ба!
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 123В спортната зала не можеш да носиш маска и дишаш с пълни гърди. Да не говорим, че някои от фитнесите са скарани с хигиената и се чистят ВЕДНЪЖ ГОДИШНО!!!! Не, че стадото от човешка дума разбира. Но във Фантастико, Била и Лидл които съм посетил има ред. Та професори продължавайте да философствате.
2
9
 
9
 
! Отговори
123 преди 7 месеца
А в Кауфланд,Лъдъл,Джъмбо, Практикер, Технополис не можеш да се разминеш и там проблем няма. А в мола където хората са по нарядко е проблем, Ресторантите поне навън можеше да работят. Нали хората навън са без маски. Оставяте хиляди хора без работа.
1
12
 
22
 
! Отговори
x преди 7 месеца
Мерките са пълен ташаак. В Кауфланд ще ми се качат на главата. А иначе моловете затворени. Убихте икономиката, ще има глад, депресия, самоубийства, стрес, разводи, кражби - всичко това от недоимък.