Скок на новите случаи на коронавирус в Гърция

За денонощие се регистрирани 3 565 заразявания
21 юли 2021 10:22, Елка Василева
54
Скок на новите случаи на коронавирус в Гърция
Снимка: архив, БГНЕС

Гръцките здравни власти съобщиха за 3 565 нови случая на коронавирус в страната за последното денонощие – число, което бележи нов скок в броя на случаите. В понеделник имаше 1834 заразени за 24 часа.

Общият брой на потвърдените инфекции от началото на пандемията възлиза на 463 473.

Националната организация за обществено здраве съобщи, че за денонощие са починали още 9 души, с което общият брой на смъртните случаи в Гърция достигна 12 867, предаде БНР.

Данните показват, че има 121 пациенти, интубирани в отделенията за интензивно лечение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вируса заразява нон стоп всички без значение дали са боледували или ваксинирани. Явно е такъв тип. Важното е да няма тежко възпаление и боледуване или смърт.
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо още никой не е видял този вирус?При повечето вируси ако човек премине има антитела за доста години,те намаляват,но инфото остава в едни други клетки и ако повторно вируса се пита да зарази човек тези клетки го надушват и се активират защото го познават без значение колко щама има и го убиват.Ваксините с изключение на старите са безумие и съд и прокуратура трябва да спрат този геноцид в БГ като медии,медици,и всички съучастници в това престъпление - доживотен затвор.
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Гърция тестове са по 100хил на ден не както в чалгариа по 10-12..За август и септември островите имат 80-90 проч заетост от туристи.Октомври ако времето помогне няма и тоз месец да е лош
44
6
 
8
 
! Отговори
Реалността преди 2 години
Не трябва ли временнода се спре ходенето до Гърция.
43
2
 
4
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
това са все туристи без симптоми!
42
1
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Процентът на положителните тестове, не е толкова важен, колкото си мислят някои не особено умни. Тестовете не се правят на случаен принцип, така че информацията за процента на положителните тестове трябва да се преценява много внимателно и в повечето случаи единствената информация от този процент е дали броя на тестовете е достатъчен или не е. Сега е достатъчен.
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странно! В worldometers има други данно за Гърция. За вчера са 3109, а не 3565, както пише тук В понеделник са 2965 нови случая, а не 1834. Кое е вярното? Аз не бих заложил а такъв скок за един ден - от 1834 в понеделник на 3565 във вторник. В Гърция напълно ваксинираните са 43,3% от населението, т.е. много са далеч от груповия имунитет, но пак са три пъти по-добре от България.
40
5
 
5
 
! Отговори
гръцки гларус преди 2 години
е тва не плаши българина с домати и сланинка на плажа .
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо триете информация за ваксините от VIERS статистика?
38
12
 
6
 
! Отговори
Киро преди 2 години
Затваряйте Гърция и гонете всички австралопитеци дошли от България.
37
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според последните данни от ваксинираните са се разболяли 0,15% в Швеция. 72% от възрастното население над 18 години са получилите поне 1 доза засега. И това ако не е успех!!!! Да не съм чул, че ваксинираните се разболяват.
36
8
 
1
 
! Отговори
до 37 от славянин преди 2 години
Ами който както се уреди, тиквичке, ти като нямаш акъл, няма да имаш и пари! От всички постове изкарвам пари, а ти какво изкарваш!?
35
10
 
8
 
! Отговори
иоио преди 2 години
един и същ *** - зомбиСлавянин антиковидваксър налазил всички новини за коронавирус и трупа ли трупа постове - зън, зън, зън стинките за всеки пост летят. за съжаление и сам не разбира че пихтията му наречена мозък не ражда нищо съществено а само недоказани опорки. Сложи Модерна, чипосай се и може и да ти влезе нещо в кухата безтегловна *** наречена глава
34
7
 
7
 
! Отговори
славянин преди 2 години
''Гърция регистрира черен рекорд с над 3500 заразени за ден. Туристите напускат остров Миконос, където до понеделник са въведени извънредни мерки, предаде БНР. Под прицел на здравното министерство са и други острови, където е отчетен висок брой на заразени с COVID-19. Собствениците на заведения на остров Миконос отправиха гневно обръщение към правителството, че прехвърля вината за разпространението на вируса върху туристите и нощните заведения.''Ваксините работят!
33
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко са в болниците е без значение.Хипохондрици бол!Само тези в интензивните са болни,другите се страхуват и 98 от всеки 100 в болница не са за там и могат и вкъщи да го изкарат,ама тогава няма да има парички за болниците.Ваксините не пазят от заразяване!На колко кухи леейки трябва да се обяснява по отделно???!!!!
32
7
 
8
 
! Отговори
славянин преди 2 години
''Логиката'' на зомбиваксъра - гърците имат в пъти по-висок % позитивни от нас, но те ще имат сезон до ноември, а ние понеже имаме в пъти по-нисък % позитивни, нас ще ни затворят през септември! Зомбиваксъра освен че е тежко психоболен, явно е и с образование от училище за алтернативно надарени!?
31
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако и при нас тестваха толкова много, колкото в Гърция и в другите страни, щяха случаите да са многократно повече. В България броим само по-тежкиге, които са отишли на тест и за болнични. Вижте 6олко много в болниците имаме.
30
9
 
7
 
! Отговори
до 28 преди 2 години
Спри се бе!Всички ще се заразят и то не по един път не ти ли стана ясно?!Важно е да не се боледува тежко.Ще се заразяваме с всеки нов щам,това е пуснато нарочно не ти ли стана ясно?!
29
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ррррр овцеее!Отивайте да се боцнете за да не ни затварят пак.Другите народи са много и могат да си позволят да ***.Ние Българите изчезваме,защо правите тия работи и се инатите?
28
11
 
4
 
! Отговори
до 19 от славянин преди 2 години
Как точно установи, че сега гърците ще имат сезон до ноември при положение, че процентът позитивни при тях е няколко пъти повече отколкото у нас!? На зомбиваксъра освен другото и ''логиката'' му е зомбиваксърска!