Гърция стартира ваксинацията на деца този петък

Децата ще се ваксинират с "Пфайзер" и "Модерна"
27 юли 2021 12:58, Ния Христова
59
Гърция стартира ваксинацията на деца този петък
Снимка: БГНЕС
Гръцката електронна платформа за резервиране на дата за ваксинация на деца между 12 и 15 години ще заработи от този петък. Това каза ръководителят по здравната защита в гръцкото министерство на здравеопазването Мариос Темистоклеус, предаде БГНЕС.
 
Резервация ще може да се направи и през центровете за услуги на гражданите, както и в аптеките.
Още по темата
 
Вчера министърът на здравеопазването Василис Кикилиас поясни, че децата ще бъдат ваксинирани с препаратите на "Пфайзер" и "Модерна".

59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Принципно се забелязва,че боднатите с биопродукти първи тичат да си бодат и децата! Така им говорят новите господари.
47
1
 
1
 
! Отговори
До За аутизма преди 1 месец
Първото медицинско описание на аутизма е направено от д-р Канер през 1943 г. и се нарича "Синдром на Канер". Малко по-късно Аспергер описва друг тип аутистични деца, чието състояние днес е познато като "Синдромна Аспергер". Понастоящем има 6 подвида на аутистичните разстройства, включени в рубриката "Генерализирани раззстройства на развитието" в Международната класификация на болестите. Моля некомпетентните да спрат да пишат глупости и да се консултират само с врачки.
46
0
 
6
 
! Отговори
Коприва преди 1 месец
Всеки организъм е различен. Има хора които от едно ухапване на пчела могат да умрат. Да прилагаш непроучен препарат върху незастрашен човек като превенция за други хора е престъпно! Тези дето ги поставят тия инжекции на деца кого виждат като погледнат в огледалото?
45
2
 
1
 
! Отговори
За аутизма преди 1 месец
Преди 1975 година няма регистрирани случаи на аутизъм. По това време науката и медицината е достатъчно напреднала ,за да ги диагностицира
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
защо искат да си осакатяват децата.Има достатъчно данни в САЩ за смърт ,миокардити и периокардити,както и за парализи и неврологични увреждания след РНК ваксините деца.Децата не са в рисковата група,за тях е по-добре да изкарат Ковид19 и да получат естествен имунитет за цял живот
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва им трета доза да смажат чиповете!
42
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Страшна е готовноста на напръсканите да коментират под всяка статия
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Върнете лентата малко назад към свинския грип. Същото искаха да направят, но не успяха да организират такава мащабна кампания и освен това ефектите от масовата ваксинация се оказаха по-ужасни от самия грип. Мисля, че сега пласират същата ваксина. Просто няма как за 6 месеца да сътворят нещо ново и чудотворно.
40
1
 
11
 
! Отговори
Светозар преди 1 месец
Тия съвсем са полудели. Вакс заговора става все по - агресивен.
39
0
 
6
 
! Отговори
Георги преди 1 месец
Поздрави от слънчева Гърция. Тук сме от няколко дни - на Керамоти. В магазините само продавачите носят маски и то под носа. В заведенията също. Вътре по заведенията никой не сяда. Днес ходих и в аптека - там маските са под носа. Общо взето е същото като в България, дори една идея по-разхлабено. Има вирус, който иска да се ваксинира, който не иска ще го изкара, пък каквото такова.. Ние го изкарахме веднъж, сега чакам и новият вариант да го хванем.. Не го мисля вече, но и ваксина не искам.
38
0
 
6
 
! Отговори
На 15 годишна преди 1 месец
възраст Грета Тунберг съобщава, че е диагностицирана като аутист, плюс още няколко диагнози. Преди това била нормална. Но след диагнозата, "за да намали въглеродния отпечатък на семейството си, тя настоява те да станат вегани, да се откажат от летенето със самолет и да нямат повече деца." Всички знаем как се развива по-нататъшната й кариера. Не знаем какво ще е бъдещето й, но ако се заровите в миналото, ще откриете много предци с психични разстройства. Това дали е резултат от ваксинация?
37
1
 
7
 
! Отговори
Евроатлантик преди 1 месец
Всяка година по 2 ваксини трябва да си слагате.
36
1
 
11
 
! Отговори
Ник преди 1 месец
бабите - набодени. родителите и те. сега и децата. 3 поколения в едно ще опяват при следващата вълна, ако се установи, че вакситаназията работи според плановете на организаторите на мероприятието.
35
1
 
6
 
! Отговори
боцко преди 1 месец
БОЦ
34
0
 
8
 
! Отговори
Edin преди 1 месец
Хвърлих един поглед в Гугъл и доколкото разбирам Пфайзер и Модерна вече правят клинични проучвания на Ковид ваксините си за деца 6 месеца - 12 години.
33
1
 
2
 
! Отговори
вай преди 1 месец
дале
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Eй, няма да се разминат с война тия фашисти и това си е!
31
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде после да не се оплакваме ,че децата си стоят в къщи щото няма ваксинирани учители щото и те не искат да се ваксинират пък са в рискова група .И накрая и тази учебна година ще бъде от вкъщи искате или не.Неваксинираните родители и деца да си стоят в къщи.
30
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хайде първо да обърнем внимание на собствения си живот имам предвид с какво се храним ,какво пием ,какво дишаме как се държим помежду си и тогава започнем да търсим защо нашите деца боледуват Понякога в детското телце и душица се случват неща за който дори и ние като родители нямаме представа.
29
7
 
15
 
! Отговори
Още веднъж да ви преди 1 месец
повторя: аутизмът не се "придобива". Не се изказвайте по теми, за които не сте компетентни. Това е същата лъжа, упорито разпространявана от родителите на Грета Тунберг - детето било нормално, докато не му направили някаква си ваксинация, и "придобило" Аспергер. Другата популярна лъжа е, че аутистите са "индигови деца" и "неразбрани гении" и са преход към новата епоха в развитието на човечеството. Незовисимо дали ви харесва, аутизмът е психично разстройство на генетична основа. Аман от шамани!