Акция за ползите от ваксинацията ще има в големите градове

Тя е съвместна на БЧК и Министерството на здравеопазването
75
Акция за ползите от ваксинацията ще има в големите градове
Снимка: БГНЕС

Доброволци на Българския червен кръст ще раздават информационни брошури за безопасността и ефективността на ваксините. Акцията е част от информационната кампания, която провежда Министерството на здравеопазването.

Целта е до хората да достига достъпна и проверена информация относно ползите от имунизацията срещу COVID-19, което от своя страна да промени нагласите и да повиши интереса към ваксините, съобщиха от здравното министерство.

В 11 часа доброволците ще раздават брошури пред метростанция "Сердика". В 12:30 часа акцията ще продължи пред НДК.

В следващите дни доброволци на БЧК ще раздават брошури и в градовете Пловдив, Варна и Бургас. На 26 август, четвъртък, от 11 часа акцията ще започне пред общината в Пловдив, като в 12:30 доброволците ще раздават брошури в кв. "Капана" в града.

На 27 август, петък, акция ще се проведе и в град Варна. В 11 часа доброволците ще раздават брошури в Морската градина, а в 12:30 - пред Катедрален храм "Успение Богородично".

На 31 август, вторник, от 11 часа инициативата ще започне пред общината в Бургас, ще продължи по ул. "Богориди" и в 12:30 младежите ще раздават брошури в Морската градина.  

Доброволците на БЧК вече разпространяваха информационни брошури в Перник.


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И как ще ни убедят в ефикасността на тия отрови, след като 1 година никой не каза какво всъщност съдържат, искат ти да поемеш отговорността при странични ефекти и ваксинираните масово се заразяват? То е ясно, че на всички искат да нахакат нанопаразит, който да може да бъде активиран по всяко време, а на всичкото отгоре те са си измили ръцете, защото си го поел доброволно!
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На 31 ще ида пред общината в Бургас и ще ги питам защо ваксинираните се засичат с BLow e energy и за мак адресите които излъчват които при проверка на адреса дава няма данни за такова УСТРОЙСТСВО?
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 42:В случая с този вирус не става въпрос за антиваксерската групировка, а за световна дезинформация, жертва на която си и ти, демонстрирайки неприязън към хора, които имат съмнения в експирементална ваксина. Не мисли само, че си белият герой, а другите са лоши. Всички сме в един и същ "булшит" и само стискай палци утре ти да не легнеш на гърба на системата, щото става ясно, че нямаш никакви, ама никакви гаранции с тези ваксини. Подсилвай имунитета и се пази, и себе си, и околните. . Peaсе
46
0
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 3 седмици
На език какъв в заглавието словоредът е?
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Свидетелите на Соро.с
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Айде няма нужда от никакви реклами и имитации марш в *** отдавна свърши този цирк и верус
43
1
 
4
 
! Отговори
дърт преди 3 седмици
Кои "ползи" - рекламираните или действителните?
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Еничари доброволци" това трябва да се види
41
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ползата от "ваксинацията" срещу нещото Ковид е всъщност само една- псевдопревилегията да пътуваш и водиш ограничен социален живот, т.е. неща които последните десетилетия са били нещо за което не сме се замисляли и по презумция е общочовешко право. Всичко, което ги ограничава е фашизъм! А вредите от Ковид препаратите замаскирани като ваксини тепърва ше излизат наяве!
40
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До До мъдоран.... Остави лечението, ваксините са по-евтини дори и от едно карантиниране. Води се, че времето е пари, макар че напоследък започвам да се съмнявам в този факт. Макар че антиваксърите изглежда нямат какво да правят и затова не си ценят времето. Другият вариант е да са на фиксирана заплата или на социални.
39
3
 
11
 
! Отговори
Мъдуран до 46 преди 3 седмици
Колко пари са дадени за лечение и колко за ваксини знаеш ли? Колко дози са закупени та да има някъде плацебо ефект та страхливите да не получат инсулт от страх.
38
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Мъдуран до 42 ....."аз твърдя,че и със мои пари са купени."........Тези, които бяха с твоите пари, са дарени на Бутан.
37
2
 
12
 
! Отговори
Мъдуран до 42 преди 3 седмици
Ти от джоба ли си плати ваксините ,с които се друсащ,защото аз твърдя,че и със мои пари са купени. В този смисъл си затвори нужника и не говори за тежест на системата.
36
3
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 седмици
С тези акции,отвращението ще е пълно.Което е много добре!
35
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
почна се,отново първо място по смъртност в ЕС. къде е радев който гореше маски?
34
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Целта е до хората да достига достъпна и проверена информация относно ползите от имунизацията срещу COVID-19, което от своя страна да промени нагласите и да повиши интереса към ваксините, съобщиха от здравното министерство." ========= Че някой още вярва ли на здравното министерство?
33
3
 
4
 
! Отговори
мунчо преди 3 седмици
Раксинирайте се ве , ей! що народна пара изпотрошиха да ви осигурят богат избор от всички. къпим се в Раксини, каза момата, отговорна за тази спа-ксинна терапия, която ви се предлага днес, както никога преди...
32
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ама какво се опитват да убеждават?! Това е индивидуален избор. Няма такова нещо като колективен имунитет. Тялото си е мое и аз решавам. Едни се напиват, дрогират, други спортуват и т.н. Не ми давайте наклон. ;)
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
българското племе е по-хитро от тези в Багдат
30
2
 
6
 
! Отговори
до компасния преди 3 седмици
Ходи да плашиш гаргите, поне ще има полза от теб за опазване на реколтата. Който е стигнал до интензивното, пиши го заминал... При тези цени за пътеки и бонуси за "обгрижване" на болни, какво мислиш, че ще им се случи на доверчивите, поверили живота и здравето си на здравеопазване, където за тези, които се "грижат" за теб е по-важно колко ще им платят, ако те третират по подходящата за тях пътека? да не говорим за некомпетентността, на която може да попаднеш в същото това "здравеопазване".