Бил Гейтс: Краят на пандемията още не е дошъл

Той предположи как можем да надвием вируса окончателно
Обновена: 20 сеп 2021 19:15 | 20 сеп 2021 18:23, Нели Христова
152
Бил Гейтс: Краят на пандемията още не е дошъл
Снимка: БГНЕС

Американският милиардер, филантроп и съосновател на "Майкрософт" Бил Гейтс изнесе реч в навечерието от годишната от основаването на фондацията, която носи името му. В словото си Гейтс направи равносметка от свършеното и несвършеното по време на пандемията от COVID-19.

По думите му човечеството ни е дало признаци на самоувереност, което ни е изиграло лоша шега.

Като непоправими оптимисти бихме могли да се научим както от успехите, така и от провалите, които сме допуснали от началото на пандемията, посочи Гейтс и предупреди, че "краят ѝ още не е дошъл".

Бил Гейтс даде предложение и по какъв начин бихме могли да надвием вируса окончателно.

Единственото реалистично решение, което аз виждам, е да се изградят повече фабрики, които да произведат съответно повече дози от ваксините за целия свят в рамките на 100 дни. Убеден съм, че това е напълно възможно, обясни Гейтс.

По данни на фондацията на Бил Гейтс 31 млн. души са изпаднали в условия на крайна бедност през 2020 г. в сравнение през 2019 г. и този ръст се дължи на пандемията от новия коронавирус, информира онлайн изданието 20minutos.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
1
 
! Отговори
Смях преди 2 години
Човека е за съжаление.. Първия спящ по срещи президент в историята на човечеството.... Но с това, което наричате ваксина а не е... И че била ефективна при положение, че вече някой са на трета доза... Къртите от смях.. Препарати за дозиране има не ваксини... След които може пак да си в спешното.. нямало да умреш.. хахаха ново понятие ваксинален наркоман ставаш..
127
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И после защо има хора, които вярват, че този ще чипира човечество... Е, кой е Бил Гей, та да казва кога ще свърши пандемия??? И как разбират изобщо кога ще свърши???
126
0
 
4
 
! Отговори
paul61 преди 2 години
Според мен пуснаха вируса за да свалят Тръмп че много им пречеше
125
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбира се , че не е дошъл Бил. Исчезнеш ли ти ще исчезне на момента и пандемията
124
0
 
5
 
! Отговори
Не ползвайте Windows преди 2 години
Ползвайте Linux и LibreOffice вместо продуктите на Microsoft.
123
0
 
7
 
! Отговори
АнтиЛибераст! преди 2 години
...не гнусотии и заплахи за личния им живот и семействата им.Либерастията удари на камък с тази пЛандемия и няма да им се размине.Този плу жек си мисли че човечеството му е повярвало.То,според него, не било дало признаци на самоувереност, демек много малкко овци повярваха на измамата,другия път пЛандемията ще е по-жестока, за да тичат да се ваксинират с отровата и да молят дори за нея, нали Гей-ц?Знаем че това искате на следващата планирана атака с.у човечеството, не знам обаче дали ще се получи
122
0
 
8
 
! Отговори
АнтиЛибераст! преди 2 години
И тази САТАНА с каква квалификация се изказва за пЛандемията? Ако не беше либерастична гнида, уро дите от белия дом щаха да почнат да запплашват да съдят и какво ли още не. Но като играят в същия отбор, подобни изказвания са ОК. Та, каква е квалификацията на сатаната от снимката за да определи дали е свършила пандемията, и ако не е, то кога ще свърши? А завършили доктори които предупреждават за измамната отровна ваксина, се заплашват с отменане на лицензи, унищожаване на кариери и какви ли още..
121
0
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Оказа се, че това е един зъл гений, враг на цялото човечество. Недей да злобееш толкова, ти самият имаш три деца! Че и внуци чакаш!
120
0
 
3
 
! Отговори
Сашко преди 2 години
От 2 години го търся тоз вирус но нещо се крие....щяха да го показват под свръхмодерните си микроскопи.....да да ама...не!Доколкото знам вируси не съществуват....а само патогени!!!Аутопсиите забраниха...що ли...?ами май при аутопсия показвало че нямало такъв вирус/патоген!Патентован 2015 в САЩ от Ричард Ротшилд...официално!!!ПРОБЛЕМ-РЕАКЦИЯ-РЕШЕНИЕ.....така действа СИСТЕМАТА!!!TOTALITARIAN TIPTOE
119
1
 
4
 
! Отговори
Билли преди 2 години
Всички ползуваме Microsoft WIndows сега и ваксините. Хората ще привикнат към ваксините и няма да искат нищо друго както тези хора ползващи уиндоса.
118
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много простотия и невежество в тая България, бре! По-големи дивотии от повечето коментари тук не съм чел никъде.
117
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тоя педофил жена му го заряза и ще дава акъл как да си експериментират с нас а той да богатее?
116
1
 
12
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
В България ваксинираните са под 20%, като махнеш тези дето са си платили за сертификат остават не повече от 15% реално ваксинирани а като влезеш в коментарите голяма гюролтия вдигат. Човек чак ще си помисли за момент, че са мнозинство. Успокойте се малко, народа е мъдър, оставете го сам да си реши с какво и дали иска да се трови. Не разбрахте ли вече, и вие и медиите и политиците, че колкото повече се напъвате, по-няма да стане. Сами се оплетохте в лъжите си вече. Смешници!
115
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя си мисли че си има работа с бившата или с "колежките". Че се гъбарка с женички. А дали да не си посипеме главата с пепел затъмнявайки Слънцето а
114
2
 
21
 
! Отговори
опааа преди 2 години
Той кво има общо с пландемията? Той ли заповядва? Абе как не си е намерил майстора вече и да "изчезне безкрайно".
113
3
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Тоя се едно е брат на Кацаров, само че с очила.
112
5
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВАКСИНИРАНЕ ЩЕ ИМА ДОКАТО НЕ СЕ ПОЛУЧИ ЖЕЛАНИЯ РЕЗУЛТАТ , СЕГА С ДО 4 ДОЗИ ОТ ЕДНА ВАКСИНА , ЧЕ ИНАЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ СЕ УСЕТИ, ЧЕ ГО ПРАВЯТ НА МАРМОЗЕТКА. ПОСЛЕ ИДВАТ ВАКСИНИТЕ ЗА МНОГО ОПАСНИТЕ ЩАМОВЕ КАТО МЮ, КОИТО НЕ СЕ ПОВЛИЯВАТ ОСОБЕНО ОТ СЕГАШНИТЕ ВАКСИНИ И ОТ ТЯХ ПО 4 ДОЗИ. ТОРМОЗ ЖЕСТОК ГО ЧАКА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА, И САМИЯ БИЛ НАТИСКА ЗА ГЛОБАЛНО ВАКСИНИРАНЕ НА ВСИЧКИ НО ТОЙ СЕ Е ВАКСИНИРАТ КОГА ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ ,НЕ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ САМО ПРЕДЛАГА НО НЕ УПОТРЕБЯВА!
111
0
 
3
 
! Отговори
Номен ваксан преди 2 години
Не храни тролите с коментари.
110
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руските *** си направиха гаргара с българския народ. Повярвахте като глупави камилчета. Сега ща сърбате попарата си.
109
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко му остава. Не може да си правиш гаргара с цял свят. На него и на останалите от компанията 201. Протести има в цял свят. За сега са мирни...