Заповедта с новите мерки срещу коронавируса - до два дни

Плановите операции няма да спират
Обновена: 18 окт 2021 18:00 | 18 окт 2021 17:40,
89
Заповедта с новите  мерки срещу коронавируса - до два дни
Снимка: БГНЕС

Здравният министър Стойчо Кацаров ще разпише заповедта за новите мерки, касаещи цялата страна, до два дни. Това съобщи самият той на брифинг пред Министерството на здравеопазването.

Те ще влязат в сила до края на седмицата.

Още по темата
Кацаров допълни, че болничните директори подкрепят идеята да има зелен сертификат за работещите в лечебните заведения.

На срещата в здравното ведомство е било обсъдено и увеличаване на цените на медицинските дейности и спиране на плановите операции.

„Мнението на всички е, че те не трябва да спират“, поясни той и допълни, че болниците могат да се разкрият още легла за лечение на коронавирус.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
23
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахаааа. Ами да ги въведе мерките Рундю. И без това ще загуби изборите. :))))))))))))
17
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако направи грубата грешка да сложи зелен сертификат за медици, ако знаеш колко народ ще излезе в неплатен... и ще ви лекува св. Петър
16
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакат да видят реакцията към сертификатите. Ако стадото мълчи- въвеждат ги. Ако се надигне- ще ги отложат засега.
15
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мерките ще са такива че ресторантите на мазния Али да НЕ затварят, те това са най важните марки даже ще им купат и безплатни тестове, ти да видиш, Алито го играе ЦАР, ама аз не съм съгласен да се дават от нашите пари на някакви кръчмари, пък като ми стане зле да си платя теста
14
8
 
36
 
! Отговори
Корона преди 2 години
зелен сертификат за работещите в лечебните заведенияБраво! Вече година и половина от сутрин до вечер вопли и стенания по медиите от медиците как издъхвали и защо властта не взима мерки.Ми ето-взима! Да почва от тях- на ваксинация под строй! Сега да не опищят света,че ги принуждават да се ваксинират? Древна мъдрост:Внимавай,какво си пожелаваш!
13
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво стана с прословутият план? София 3 та седмица е в тъмночервено. Та по план уж при тъмночервено се преминаваше на дистанционно обучение.
12
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България тайно е въвела извънсъдебно Смъртното наказание
11
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този се изхитря. Сега иска тъничко да въведе сертификат само за лекарите. А после почва и за всички останали. Пълен бойкот и протести срещу сертификат за лекарите! Не бива да се допуска в която и да е сфера на живота това! А корумпираните директори на болници какво одобряват никой не го интересува.
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато Кацаров управлява Пандемичната ситуация само ще се влошаваме и удряме дъното.Трябва нов МЗ и съд за този човек донесъл смърт на хиляди българи.
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отново едно голямо нищо, ще вземем мерки, ама друг път
8
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напълнихте болниците жертвите нарастват главоломно , мерките Ви са пълен фарс, ротационно въртене на класове едно логично обяснение за тази тъпотия имате ли? Тоест сега две седмици да разнасят големите да се натръшкат после ще натръшкахме и останалите...мозък нямате мозък.....при този брой заразени при претъпкани болници Вие уважаеми съсипвате не само повереното Ви министерство но и медици , учители деца и възрастни....измитайте се некомпетентни твари....
7
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо обаче налагат зелени сертификати на лекари и учители, а полицаите са пропуснати? Очакват бунтове или?
6
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Начи каца много внимаваш с мерките, че да не ядеш саламя, а те докторите ако са искали да се ваксинират са имали мнооооооого време, сега кът им поискаш сертификата, да не се окажем без доктори, че саламя тогава ша стане много твърд и му викат гьостерица!!! и познай по коя гърбина ша играе
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи още 600 да умрат. Нали имахте план какви мерки да предприемате в зависимост от заболеваемостта? Нали тези мерки бяха записани именно за да се ограничи разпространението без да се губи време в разискване.
4
12
 
34
 
! Отговори
Мит2 преди 2 години
Ами. Незнам откъде е тая липса на смелост. Но едно не схващам. При 50 заразени, имаше КППта, при 2000+ нищо. Едните маски, децата си щъкат, метрото е пълно до тавана. Разбирам че идват избори. Ама Кацаров да вземе да си извади куража, където си го е скрил и да затваря докато е време. Хора не останаха вече.
3
18
 
9
 
! Отговори
69 преди 2 години
Без сертификати само до магазина;)
2
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До два дни? Все едно не знаят какви мерки ще пишат и още ги мъдрят? Те това е да не си даваш много зор, така се живее сто години!
1
40
 
25
 
! Отговори
Бай Ф преди 2 години
Затваряйте. Просто затворете. Тоя народ от друго неразбира