Грешките, които правим, когато го подозираме в изневяра

Не губи достойнство и не нападай другата, защото тя не е виновна
Обновена: 26 яну 2012 15:13 | 25 яну 2012 06:58, Елка Василева
110
Грешките, които правим, когато го подозираме в изневяра
Снимка: архив, Reuters

Имаш подозрения, че приятелят ти изневерява? Държи се странно, дистанциран е, крие GSM-а си и не знаеш къде е? Нямаш истински доказателства, но вярваш в женската си интуиция? Ако мислиш, че приятелят ти ти изневерява, е важно да разбереш дали това наистина е така. Постарай се обаче да избегнеш трите грешки, които жените правят, когато смятат, че става дума за изневяра.

Бурна реакция

Първата грешка, която правят жените, е да изгубят контрол над емоциите си. Ние, жените, сме прекалено чувствителни и често започваме с нападки, основаващи се само на подозрения. Викове, крясъци, истерии и изблици на ревност – това е естествената реакция, която обаче е напълно погрешна. Той ще се защитава, казвайки, че си луда и те гони параноята. И не можеш да го обвиняваш за това. Докато нямаш твърди доказателства за твърденията си, не губи достойнство.

Обвинения без доказателства

Не отправяй обвинения, без да имаш доказателства. Но го наричай измамник и не го обвинявай само въз основа на интуицията си, защото с подобни нападки можеш да предизвикаш обратен ефект: той ще се постарае да укрива по-добре евентуалните доказателства за евентуалната си изневяра. Когато тръгнеш да говориш с него, се въоръжи с доказателства и то не само например снимка, на която се виждат той и тя да вървят един до друг, а с убедителни доказателства като мейли, SMS- и и уличаващи го снимки. Колкото по-категорично е доказателството, толкова по-убедителна ще си.

Среща с любовницата

Най-лошото нещо, което много жени правят, когато научат за изневярата, е да се срещнат със съперницата си. Това е безсмислено, защото тази жена всъщност не е направила нищо лошо. Да, знаела е, че той си има някоя, но това днес не е нещо ново и очевидно за нея това не е било важно, когато е започвала връзката. Така че това няма да се промени с каквито и да са заплахи или тъжни истории. Вината е единствено негова, той е решил да се впусне в тази авантюра зад гърба ти. Най-добре ще е да го оставиш той да реши какво иска, а и да дадеш на себе си време за същото решение. Ако тръгнеш да го молиш да я остави и да се надяваш, че вашите отношения ще се оправят за един ден, ще изглеждаш отчаяна. Заплахите и обидите към любовницата само ще те изкарат „луда“ в очите им, пише Index.hr.


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А невинен ли е в случая?
89
1
 
0
 
! Отговори
от жена му преди 8 години
Яно, проклета да си стара моме!
88
0
 
5
 
! Отговори
ех... преди 8 години
Луд късмет е да намериш перфектния партньор за себе си. Дай боже, всеки му за дълъг, щастлив и спокоен живот! Всичко друго е ала-бала...
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
гадория
86
1
 
1
 
! Отговори
Месия преди 8 години
Аз ще ти кажа кой кара приятелите си да се снимат с щеки...
85
1
 
6
 
! Отговори
до 95 преди 8 години
фалшив морал или не никой не иска да го правят на *** нали така защото този който лъже,лъже сам себе си
84
2
 
18
 
! Отговори
Нина преди 8 години
Между другото същите грешки допускат и мъжете когато ревниват.
1. държат се като *** и все се заяждат с тебе.
2. обвиняват те и дори когато си избръснеш краката, че го правиш за друг.
3. и не само искат да се срущнат с т.н. любовник, но и налитат да се бият, че и гърмят.
Така, че май всички сме в казана!
83
1
 
20
 
! Отговори
Петя преди 8 години
Щом е на лице изневяра, значи нещо не е на ред и то от повечко време. А когато това се случи, вижте положителното. Може пък това да е основание да погледнете и вие в друга посока, да намерите нещо, което е по стойностно за вас и сърцето ви. Кой е казал, че трябва да сте вечно вързани за някого? Ако обичаш, сърце няма да ти даде да тичаш след друг/а, ако пък не е ок, значи по-добре продължи на пред. Нали знаете- на сила хубост не става!
82
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
sabiram mu bagaza i go ishwarliam. ima i drugi. zili6teto e moe.
81
5
 
5
 
! Отговори
Темерут преди 8 години
До 88: Защото, не си казват веднага, на момента кой какво, и кога го е подразнило, обидило, не му е харесало, а само си казват: всичко е наред! Да, ама изобщо не е наред! Преглъщат дълго, писва им, и почват да изневеряват. Отделно, че мъжете изневеряват тогава, когато им доскучае в секса, всеизвестно е. А, и чуждото е по-интересно. И, не винаги от изневярата трябва да се прави трагедия.
80
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за всеки влак си има пътници лошото е че понякога объркваме спирките
79
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не ме интересува ти ако искаш прощавай на лъжите на някой който не му дреме за тебе
78
1
 
2
 
! Отговори
до 76 преди 8 години
незнам кой ти цъкна минус но си права а този който го е цъкнал явно иска да му е вътршно
77
1
 
5
 
! Отговори
аз преди 8 години
защо когато всичко е наред и двама се обичат винаги единя ще прецака нещата защоооооооооооооо
76
1
 
7
 
! Отговори
аноним преди 8 години
Защо изобщо трябва да го убеждаваш в нещо което той вече знае? Достойната жена просто би му била шута и това е!
75
3
 
5
 
! Отговори
до 79 преди 8 години
аз не лъжа и не изневерявам на човека до себе си независимо има или няма възможност аз поне ги избягвам но ако той ми изневерява това е предателство и това което е било няма да бъде никога защото аз няма да мога любовта и разбирателството и уважението не вървят ръка за ръка с изневярата
74
0
 
5
 
! Отговори
ЗОРО преди 8 години
78-ама разбира се,казвал съм,че ще я обичам,грижа за нея и т.н.,но не че няма да ми се случи да кръшна....най-добре не питай да не получиш нежелан отговор ...ЖЕЛАЯ РАЗБИРАТЕЛСТВО НА ВСИЧКИ ВИ...Лек Ден...!!!
73
6
 
14
 
! Отговори
ми преди 8 години
прошка ли никаква прошка за такъв човек който ти се подиграва и те лъже безочливо в очите
72
3
 
4
 
! Отговори
do 71 преди 8 години
прав си.
Обществото не гледа с добро око нито на връзките на обвързан мъж, нито на обвързана жена. И так трябва да бъде. Сега, че човек греши, греши. Но има и прошка. Така, че не енай-голямото престъпление- изневярата.
71
1
 
8
 
! Отговори
ЗОРО преди 8 години
67-МАСТРУБАЦИЯТА се ползва и от двата пола еднакво...