Най-новият тренд: комбинацията на сандали с чорапи

Съчетанието било идеално за преходните сезони
Обновена: 8 юни 2014 17:53 | 8 юни 2014 17:52, Елка Василева
7
Най-новият тренд: комбинацията на сандали с чорапи
Снимка: архив, Reuters

Доскоро се считаше за проява на провинциален вкус да се издокараш със сандали и чорапи, но ето че днес това е най-новият тренд в Ню Йорк и всеки, който иска да е в крак с модата, трябва да търси точно това съчетание, пише ДПА.

 "Комбинацията чорапи и сандали е идеална за преходните сезони, изтъква фешън дизайнерката Сара Купър. Това е перфектното решение за пролетта и есента!"

Модни къщи от калибъра на "Селин" и "Бърбъри" вече представиха тренда на своите дефилета. Сара Купър все пак препоръчва да бъдат спазвани някои правила - чорапите трябва да бъдат тъмни, тънки и в един цвят. Сандалите задължително трябва да са плоски и трябва да се носят в комбинация с мини поли.

Но не всички модни експерти са убедени в изискаността на новата тенденция. По-консервативните продължават да твърдят, че комбинацията чорап и сандал трябва да бъде избягвана по всякакъв начин.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: сандаличорапи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
значи на село пак ще сме модерни
6
0
 
2
 
! Отговори
Бай иван преди 9 години
Най-добре ще се съчеят с 3/4 чорапи и къси панталонки тип "шорти"
5
3
 
1
 
! Отговори
Смръдльо преди 9 години
Кракара ми миришат, не мога да нося сандали без чорапи.В Германия винаги са носели сандалите с чорапи.На бос крак - евентуално жени или китайци, на които не се потят толкова краката.
4
2
 
5
 
! Отговори
b преди 9 години
anglogeiska prostotiq , wseki vtori tyrist e taka tova ne e ot sega
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе друго си е като съветски турист едно време пред хотел Хемус - костюм, маратонки на бос крак и вратовръзка биволски взик!
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато бяхме малки момиченца - предучилищна възраст и в началните класове, носехме къси бели чорапки и сандалки.В края на 70-те - началото на 80-те години на 20-и век, за известно време е било модерно съчетанието на лятна рокля, къси бели чорапи и затворени обувки със заострени носове и с висок ток. Доколкото знам, това не се е възприело масово у нас. Така са се носили само някои млади момичета с претенция да са много модерни.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ромскотурски "фешън"