19-годишна софиянка ще трие срама от Мейзер

Лидия Иванова ще ни представя на конкурса Queen of the Universe
Обновена: 6 яну 2015 19:11 | 6 яну 2015 13:47, Александър Попов
94

Снимка: личен архив

19-годишната софиянка Лидия Иванова ще представи страната ни на конкурса Queen of the Universe. Надпреварата е благотворителна инициатива на ЮНЕСКО, като със събраните средства ще се подпомогне образованието на децата от Третия свят.

Лидия е завършила Втора английска гимназия в София, а от половин година живее в САЩ. Заминала там, за да преследва мечтата си да стане пластичен хирург.

"Общо взето съм човек, който обича да се занимава с различни неща и смятам, че трябва да се развивам всестранно. Мисля, че трябва да правим това, което обичаме и ни доставя удоволствие, и да имаме мечти, защото те правят живота интересен", каза тя пред bliasak.bg.

Засега е рано да се каже дали ще осъществи мечтата й да хване скалпела, още повече, че в момента следва психология в колеж към Калифорнийския университет. Наред с уроците тя се подготвя и за конкурса, който ще се проведе през април.

В социалните мрежи много българи й дават кураж за участието, като най-честите пожелания са да измие срама, който България бра с участието на скандалната Анита Мейзер на Мисис Свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: Лидия Иванова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
12
 
! Отговори
? преди 9 години
Къде си Истински Мъжо?! Забравих какво е да си Истинска Жена от всичките тези...кликащи мишоци, снимка след снимка, шопче след шопче, коя била грозна, коя била наточена...Фотошопчета, мишунки, снимки, празни хора. Празни...
50
1
 
9
 
! Отговори
... преди 9 години
Истинският Мъж, знае ценността на Жената и той никога не мисли, не я поставя, не я сваля до нивото на животинския свят.Истинският Мъж никога не генерализира, защото ЗНАЕ, че всяко същество има своя ценност.Истинският Мъж израстна в гората, на кон, с оръжие, а не във виртуалния свят, в порно сайтове с мишка... в ръка и коментари за замазани от фотошоп момичета.Ето такъв МЪЖ е ДОСТОЕН да оценява, но понеже е ИСТИНСКИ мъж, той никога няма да си го позволи, защото е под достойнството му.
49
16
 
6
 
! Отговори
Kruger преди 9 години
Емигрантите са една долна ***, която трябва да бъде репресрана и унижавана. Всеки решил да напусне България е или мияч или някакъв мечтател.
48
4
 
8
 
! Отговори
... преди 9 години
Истинският Мъж никога не обсъжда, камо ли пък в група, външния вид на която и да е жена.Истинският Мъж знае ЗАЩО! Истинският мъж ЗНАЕ!Крокодили? Хиени? Муцуни? ...О, естетите те.....
47
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе и тая не е мноо стока, гледа като крава, и вимето и е почти толкова провиснало. Има къде къде по хубави...
46
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българка е но може да има и Руска кръв!
45
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
50Не обиждай животните :) Повечето животни са по-красиви от Мейзър, освен хиената може би. Мейзър даже прилича малко на хиена в муцуната.
44
1
 
12
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
Еее,това вече бива,кой допусна ония недоразумения???Кой???Кой????КОЙ???
43
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това на снимка N3 ( между пъпа и бедрата ) направо на пакет ми прилича, като че ли ще опъне палатката всеки момент ? Да не сменим срама с друг, като Австрия на Евровизия ?
42
0
 
1
 
! Отговори
изчезващ преди 9 години
А ти от кои си?
41
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българката е хубава жена и няма нужда от конкурси и *** на срам.
40
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, много красиво момиче.Мисля, че с тъмна коса е по-добре. Успех !
39
2
 
27
 
! Отговори
Тракийски преди 9 години
Как пък не написахте една статия за това как някой ще изтрие срама, че заприличахме на най-простия народ в Европейския съюз. Кифла след кифла, провалена футболна надежда след провалена футболна надежда. София град. България провинция и терминал 2. Това може да го изтрие само цял народ.
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Iskam Shmaizer
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 29Не завиждай булка, по-хубава и млада нема да станеш!
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русо гладно нема!
35
4
 
20
 
! Отговори
-- преди 9 години
Момичето е страхотно - не може да изглеждаш като "крокодил" и да ти направят такива снимки - успех и пожелавам - много е красива и заслужава да се яви на този конкурс - пък бил той и "предвиден"
34
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Приятна е девойката, но да не си правим илюзии, онзи срам не ще може да бъде изтрит.
33
1
 
22
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Хубаво си е момичето! Успех, дете! Но в никакъв случай не изоставяй учението: там е бъдещето!
32
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ma edin marku4 si trebe i site virusi ot koito toz plakat se vardi s koji ot umreli jivotni sha gu izlekuami bie.kva taz buia, kva taz izabena 2 angliska koja bie. ili dve kofi hlorirana voda ot basein Reoublika ama ot kraia na sedmicata-silno izurinirana ot stolipinskite granatometi-taka ste i svetnat plasti4nite jelania, ce umrelite kotki ste se izvarnat