Часът е 20.15! Скъпи, време е за сериозен разговор!

Мъжете обаче не отразявали половинките си по време на мач
18 май 2015 20:15, Красимир Ангелов
6
Часът е 20.15! Скъпи, време е за сериозен разговор!
Снимка: Reuters

Точно 20,15 часа е най-добрият момент за една дама, която иска да проведе сериозен разговор с мъж и държи да бъде изслушана внимателно, установи британско проучване, публикувано от "Дейли мейл".

Точно в този час представителите на силния пол са най-подготвени да изслушат своите нежни половинки. Анкетата, поръчана от веригата магазини, обхванала 1000 души.

Над половината от анкетираните мъже признали, че са готови за сериозен разговор по време на вечерята. От своя страна представителките на нежния пол доверили, че са най-склонни да изслушат партньора си 12-часа по-рано - в 08.20 часа сутринта.

Около 40 на сто от мъжете отдали предпочитание за провеждане на сериозен разговор в автомобила. 20 на сто от тях доверили, че биха удовлетворили желанието на партньорката си, ако то е изказано в присъствието на техните родители. Три четвърти от участниците в анкетата пък признали, че не биха обсъждали темата, докато са под душа.

Най-трудно съпругите отклонявали вниманието на любимия си, докато той играел видеоигри, установи проучването. Само 1 процент от запитаните били склонни да обсъждат сериозни теми в такава ситуация. Гледането на футболен мач също било противопоказно за проблемните разговори - 92 на сто от мъжете не биха ги провели за нищо на света.

Най-неприятната фраза за 80 на сто от мъжете за началото на сериозна дискусия пък била: "Трябва да си поговорим", пише изданието, цитирано от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По скучна и проста статия не бях чел!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами и жена ми не се кефи да я занимавам докато гледа сериала си, така че всеки се съобразява с другия. Аз си гледам мача на спокойствие, а тя си гледа своите простотии.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бат Минко обръща внимание на колежките.Подава им байряка.Той мача не гледа.Само крайния резултат, защото е заложили очаква да вземе кинтите
2
4
 
2
 
! Отговори
Зъбльо преди 8 години
Хората няма какво да ядат, тия седнали да разговарят!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да уважава правото на лично врему, понеже може да и се наложи да търси ...