14 задължителни неща, които да сложите в багажа си

Ако тръгвате на почивка...
19 юни 2016 22:42, Криси Табачка
8
14 задължителни неща, които да сложите в багажа си
Снимка: Outnow.ch

Събирането на багажа за почивката е доста трудна задача. Има толкова много решения, които трябва да се вземат и толкова неща, които да попълним в списъка.

Независимо дали се чудите колко чифта сандали да си вземете (правилният отговор е 4) и дали да вземете тази блуза, която сте обличали веднъж (отговорът е "Не") - това е най-стресиращата част от пътуването.

Вместо да преминавате през трудна подготовка, най-добре е да се наслаждавате на бъдещите среднощни разходки по плажа и красиви изгреви.

Разбира се, без това да бъде за сметка на най-необходимите неща в куфара.
Представяме ви подробен списък с компоненти, които всяко модерно момиче трябва да вземе със себе си на почивка.

2 шала
Дори и да пътувате към значително по-топли места, винаги може да ви стане студено по време на самото пътуване. Това са моментите, в които един шал ще ви дойде чудесен за леко завиване. Вторият шал планирайте за плажа – със сигурност ще бъде красив аксесоар.

2 бански костюма
Разбира се, че на морска почивка не се ходи без бански костюм. И да, определено ще ви трябват два чифта. Един модел в две части за слънчевите бани и един цял за моментите, в които искате да поплувате качествено.

1 чифт обеци
Аксесоарите не са нещото, което носим особено много през почивката си. Не заради друго, ами защото не е особено приятно нагорещен метал да се допира до ръцете ни или деколтето. Обеците обаче са съвсем друго нещо. Изберете един класически чифт и смело го комбинирайте с летните си силуети.

1 пола
Изберете една пола от гардероба, която носите най-често. Добре е да имате предвид и практичността – моделът трябва да е такъв, че да се носи еднакво добре както с равни пантофки, така и със сандали и високи токчета.

1 спортни обувки
Ако почивката ви е свързана с обикаляне по забележителности или разглеждане на дадена местност, не трябва да забравяте удобните спортни обувки. Все пак това е една от водещите тенденции за пролет-лято 2016 и със сигурност ще влезе в употреба. Добавете и един чифт чорапи към тях.

1 чифт дънки
Това е нещото, което трябва да носите в самолета на отиване и връщане. Ако наистина не можете да се откажете от любимите си дънки, поне заложете на модел, който е по-лек и спортен.

1 кашмирен пуловер
Тук мислим основно за пътуването и студените нощи. Винаги, ама винаги трябва да имате поне една връхна дреха, която да направи почивката ви по-топла дори и атмосферните условия да не го позволяват.

1 тънко яке
На колкото и топло място да отивате, няма как да отречем, че има места, на които става значително по-хладно късно следобед и вечер. Просто сложете едно тънко яке, което можете да комбинирате с по-официалните дрехи.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: дънкикуфарбагажа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
третия коментар ми хареса! ето,това е ппрактичен багаж!!!!!!!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Униални съвети, ако си дърта германка. В продължението има и "гащеризон" - стига бе хора, това излезе от мода през 90-те.....Естествено, презервативите липсват, както и елементарен спрей против комари.... Носете си шаловете, да ви крият изпохапаните вратове....
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха-ха-ха в Испания август е 40 градуса. Вие за якета и пуловери ми говорите.
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Презервативите забравихте.