Плащаш 67 000 долара и спиш в най-скъпата стая

Вижте с какво и как ще глезят гостите в нея
Обновена: 20 сеп 2016 13:57 | 20 сеп 2016 13:00, Екип на Dnes.bg
13
Плащаш 67 000 долара и спиш в най-скъпата стая
Снимка: hotelpresidentwilson.com

Най-скъпата хотелска стая в света се намира в Европа, закътана в един от най-луксозните швейцарски хотели, сочи класацията на специализираното икономическо издание "The Street".

Петзвездният хотел "Президент Уилсън", намиращ се на самия бряг на Женевското езеро, е горд притежател на най-луксозната стая под наем в света, носител на наградата за най-добра хотелска стая, връчена по време на Международните туристически награди.

Цената е 67 000 долара на вечер. Стаята е единствена по рода си и носи названието "Кралски мезонет". Намира се на последните 8-ми и 9-ти етажи на луксозния хотел и предлага на гостите си един истински кралски престой, който за съжаление не е по джоба на всеки...

Както вече сте осведомени, една нощувка върви на цената на тристаен апартамент в София.

Кралският мезонет разполага с площ от 1 680 квадратни метра, в които са изградени 12 луксозни спални, 12 мраморни бани, 2 гардеробни, джакузи, парна баня, билярдна зала, библиотека, трапезария, тераса с вдъхновяващи гледки към Женевското езеро и Швейцарските Алпи и какво ли още не.

Стаите са оборудвани с мебели от висок клас, предимно от масивно дърво, полускъпоценни камъни и мрамор. В интериорния дизайн се срещат скрити и явни телевизори – някои са зад огледалата, други пък върху стените. Мезонетът може да се похвали с най-големия телевизионен екран в света, чийто размах е с широчина 2,62 метра. В чудните покои има също и класен роял от марка "Steinway", който струва около 40 хиляди долара. Звукът на този музикален инструмент се смята за вълшебен.

Обиколката в аристократичния мезонет продължава с библиотеката, която е заредена с антични книги, скъпи произведения на изобразителното и приложното изкуство.

"Кралският мезонет" не страда от никакви липси. Той предлага на платежоспособните си гости и личен фитнес център, а бронираните му стъкла и паник бутоните гарантират за отличното качество на сигурността им. Единственият начин да влезете вътре е през тайния асансьор, който води до мраморното преддверие на мезонета.

Разгледайте най-скъпата хотелска стая в галерията тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямам дребни.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се косете...........аз съм я наел за 1 година.
8
0
 
0
 
! Отговори
хм преди 7 години
поправка - цената е на двустаен апартамент не на тристаен ...
7
0
 
1
 
! Отговори
mda преди 7 години
Сравнително наскоро го видях на живо (само отвън) не ме впечатли особено макар че е наистина красивичък, но това което ми спря дъха беше една кола която беше паркирана отпред... беше McLaren P1 GTR или нещо подобно... хвана ме срам , но не се сдържах да я разгледам отблизо. Хората дето са там наистина не си знаят парите и играчките...
6
4
 
3
 
! Отговори
Вуте преди 7 години
Тва с една гьостерица, за колко време моем да го потрошим според вас?
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 3Бъди патриот и мисли първо за сънародниците си!Нали днес ни уведомиха, че шведи от Перник спешно се нуждаят от нови, по-просторни, благоустроени и хигиенични жилища? И, ако може, да не плащат наем.
4
0
 
3
 
! Отговори
Уточнение преди 7 години
До DiscoveryЗначи една жена може да има честта и у доволствиетода получи покана за еротични преживявания в твоя компания, само ако е над 80-годишна или ако е наскоро слязла от палмите на Кения?
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Настанете "бежанци" там.
2
0
 
6
 
! Отговори
Име преди 7 години
Дали правят отстъпка, ако се наеме за по-продължителен период? Например за година или две...
1
0
 
9
 
! Отговори
коментар преди 7 години
Ми... нямам коментар