Сред тези зодии чувството за хумор е рядкост

Не всеки може да се роди с фантастично чувство за хумор
6 сеп 2017 21:19,
26
Сред тези зодии чувството за хумор е рядкост
Източник: pexels.com

Не всеки може да се роди с фантастично чувство за хумор. Всъщност, дори и при някои хора, които мислят себе си са забавни, то липсва. 

И както при много други аспекти на личността ни, зодиакалният знак, под който сме родени, може да играе голяма роля по отношение на чувство за хумор. 

Тези зодиакални знаци нямат такова и смехът се среща значително по-рядко в ежедневието им.

Скорпион

Никога не знаем какво си мислят представителите на тази зодия. Те са като затворена книга и е малко вероятно да се засмеят, дори когато сме развеселени. 

Те правят опит за шега, но ако също не сме представители на тази зодия, тя едва ли ще бъде разбрана и дори може да се стори обидна. 

На кои други зодии им липсва чувство за хумор четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е хората поне научиха думата сарказъм от една дева :)))
22
1
 
0
 
! Отговори
Доби преди 6 години
Скъпа Госпожо , явно не познавате Скорпионите изобщо . Аз самата съм представител на тази зодия . Да , ние сме странни , отмъстител ни , себелюбви , горди и т.н и т.н . Всички негативи , които се пишат за нас , са верни . Но хумора ни не е от тях . Ние иронизираме не само околните , но и нас самите ( въпреки , че хумора ни е малко черен и на моменти обиден ) . Но - най важното е - няма да намерите по - верни и всеотдайни приятели от нас . За Вас ще бъде чест да сме във Вашето обкръжение.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комуникация със Стрелец е веднъж на няколко месеца година да сподели ако желае похвали..., оплаче.Да разбере че все пак някой се интересува от тях и това е.Тогава всичко е ОК!
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира че това е е някакво безмислие въобще да се разправя с тях. Стрелеца!Най- самодостатъчени са си в своята компания в своя свят със своите изкривени представи.За хората около тях и света.Хората ги оставят да си живеят по своему.Тяхната философия е различна от философията на хората,около тях.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7На Стрелеца му казваш: " Гоуем си шемет".И той започва:"Ти... На мой гръб се надсмиваш, подиграваш ти се бъзикаш с мен".Човека не е искал въобще да каже ,това!А да изрази че той е приятен човек.От което следва луд скандал....дълбока философия...от 300 кладенци вода..!За да са правите ТЕ! Стрелеца!!!Как така ти ще си прав и ще се противопоставят на тяхното право.Как ще се обясняваш въобще!? Това е недопустимо.При което човек докато се обеднява какво е искал да каже всъщност се уморява
18
0
 
0
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Това е доста наивно твърдение, както за самите зодии. Мои приятели от тази зодия притежават великолепно чувство за хумор. Госпожо Дантева, изглеждате мило момиче на снимката. Я запретнете ръкави и изберете ценностни теми и новини. Например, как най-лесно да бъде закърпена дупката на дантелените *** на баба Ви. Пожелавам Ви ползотворен ден.
17
1
 
4
 
! Отговори
Шекспир преди 6 години
За Девите единствената форма на хумор е "сарказъм" и "надсмиване". За стрелците мога да кажа, че и те са малко скарани с хумора. Имат някакво чувство за хумор, но той често е неразбран от аудиторията. Скорпионите пък са злобни и зад хуморът им е прикрита злоба и отмъстителност. Правилна си е статията :-)
16
0
 
1
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Тва не е верно
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На първо място е Телец, объркали сте се! От завист и злоба не могат да се засмеят. Скорпионите имат доста солидно чувство за хумор, но саркастично. Забавни са. Девите са ужасни, все се фокусират над някои незначителни неща и не забелязват съществените.....Големи критикари са и са егоисти!
14
0
 
0
 
! Отговори
pff преди 6 години
До СтрелецPulni gluposti i ti kato statiqta si pishesh prez ****
13
1
 
0
 
! Отговори
Ааааааа! преди 6 години
Сашко Кадиев наскоро имаше рожден ден и като да е Дева. АМА ТАЗИ СТАТИЯ ОТ ПРОВЕРЕН ИЗТОЧНИК НА ФАЛШИВИ НОВИНИ ПОТВЪРДИ МОЙТЕ СЪМНЕНИЯ ЧЕ САШКО КАДИЕВ Е ДЕВА И ПОРАДИ ТОЗИ ФАКТ Е ПЕДАНТИЧЕН В ЗАКЪСНЯВАНИЯТА СИ И НЯМА НИКАКВО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР. БРАВО! !!!!! ИНФОРМИРАМ СА САМО ОТ ПРОВЕРЕНИ ИЗТОЧНИЦИ
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно пък със стрелец човек може да се спука от смях
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как се публикуват статии на тема астрология - избират произволна тема и произволни три зодии. Няма значение вярно ли е или не, идеята е да се запълва сайта с нещо.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно сте в грешка с тези зодии и нищо вярно и пълно противоположно е това което публикувате.Спрете се ставате смешни.
9
2
 
0
 
! Отговори
лъжи преди 6 години
откъде черпим сила от благодатта на Бог или от спиритизма с кой се ,,съдиняваме и за какво,, ,,каква сила от това и защо,, медия пропаганда помия с Духът на Бог или с духа на света и какви са последствията живот или ,,зло,, ,,Съединението прави силата,, ,,масонското,, !!!!!
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Общото между трите посочени зодии е голямото им честолюбие. Хуморът предполага освободеност. За да прояви чувство за хумор, човек трябва да не е притеснен, да не е на нож,че няма да е най, че някой може и да му каже нещо напреки, че може да се изложи...
7
0
 
0
 
! Отговори
eзик свещен преди 6 години
Сарказмът НЕ е хумор. Хумор, ирония, сарказъм, сатира... са форми на смешното.
6
4
 
6
 
! Отговори
Стрелец преди 6 години
Телец мъж,водолей мъж и козирог са лишени от това чувство. ..А за стрелец определено ..си пишете наизуст
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е тука вече счупихте ***. Не за първи път.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето утре една дева с всеобщо известно чувство за хумор ще/ше да има рожден ден. На 7. 9. е роден Тодор Живков. Ха-ха-ха.