Никол забрави за Гришо! Ръгбист е новата й любов

Двамата се появиха заедно на "Златен глобус"
14
Никол забрави за Гришо! Ръгбист е новата й любов
Снимка: Getty

Сърцето на Никол Шерцингер вече официално е заето. Изпълнителката и съдия в шоуто X Factor се появи на наградите „Златен глобус“ с новото си гадже Том Еванс. Двамата застанаха за първи път официално като двойка пред обективите на фотографите и направиха своя дебют на червения килим. След това те бяха заедно и на партито, организирано от InStyle и Warner Brothers.

Досега за връзката им се говореше само като слух, макар Еванс и Шерцингер да бяха забелязани множество пъти заедно. Последно те пазаруваха за Коледа, но досега официално потвърждение от двамата нямаше. Досега.
 
Освен че присъстваха на „Златен глобус“, снимка на двамата се появи и в профила на Том Еванс в Инстаграм. Бившият състезател по ръгби не добавя подробности под фотоса, но той говори сам за себе си. Шерцингер е облечена в бледорозова рокля, а мъжът до нея заложи на традиционния черен смокинг. Тя също сподели снимката в своя профил.
 
Том и Никол се запознават по време на предаването X Factor Celebrity, където Шерцингер беше съдия, а Еванс опитваше да докаже своите вокални способности. Изпълнителката от Pussycat Dolls всячески се опитваше да опази връзката си в тайна, но постоянно получаваше шеги от своите колеги Саймън Коуел и Луиш Уолш.
 
Според източници, Том е от типа мъже, които Никол харесва. Преди да започне връзка с него изпълнителката беше дълго време гадже на Григор Димитров, но двамата се разделиха заради натоварените им графици.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами то си беше ясно, че като й омръзне Гришо ще му бие шута...
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
с този ще са в една категория, тази цедеше и контузваше ***, с този ръгбист ще се озори
7
3
 
6
 
! Отговори
Ау... преди 4 години
Поредната хиперсуперважна новина. Впрочем коя беше тази на снимката?
6
2
 
7
 
! Отговори
123 преди 4 години
Е,и,какво ни интересува това?
5
2
 
3
 
! Отговори
Смешник преди 4 години
Поуката каква е като си .........,няма значение бедна -богата ,млада -стара, известна или не
4
7
 
10
 
! Отговори
Ковача преди 4 години
Добре се отърва на време нашето момче. След Мимето, тази хич не му вървеше на Гришо. Остави че стара чанта, просто не става за жена. Да пляскаш сигурно е ок, но това е до време и доказателства та са че са се разделили заради графиците си...блабла
3
3
 
2
 
! Отговори
дедо ви преди 4 години
Тая може да се хване и със 10 на година,стига да и плащат и да са феймъс. Добре че не съм богат и не в тези среди.....можеше да съм като тях
2
10
 
9
 
! Отговори
Въпросчо преди 4 години
Че какво има да си говори една красавица с авторитет с един хаскьовлия ? Особено като е видяла къде е расъл и разбрала, че баща му и майка му са още комунисти.
1
5
 
13
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Сега стана,,такава мадама",а като беше с Гришо беше,,бабичка" Няма за вас угодия ,все трябва да сте на обратно. А колкото до ,,лявата или дясната",не го мисли, няма да ти докладва с кого си ляга.А мераклиики бол,ти и за пет живота няма да стигнеш нивото,парите и мадамите на Гришо.......Блъскай ,,чирака" в нужника в Люлин и не гледай в канчето на големите и богатите.