Нов маникюр за пролетта - с минималистични графики

Вижте повече за тенденцията
28 фев 2021 12:38, Иванка Гъркова
1
Нов маникюр за пролетта - с минималистични графики
Pixabay

Зимата лека-полека си отива, за да дойде ред на пролетта, когато постепенно ще започнем да носим по-леки и същевременно цветни обувки и аксесоари. А за посрещането на новия сезон ни трябва и нов маникюр – в крак с тенденциите в момента.

Ако сте от онези, които поддържат ноктите си по-къси и предпочитат по-семплите идеи, които включват по-телесни цветове, то днешният материал със сигурност ще ви хареса. В него ще ви представим графическия минимализъм по ноктите, който завладя Instagram.
 
Дизайни в стил „негативно пространство“ – част от плочката е празна, както и такива с нестандартна френска лента – по-тънка, обърната на различни страни, ще са актуални и през пролетта. Това обяснява Рита Ремарк пред TZR. Маникюристът посочва, че те са лесноизпълними в домашни условия, като не изискват кой знае какви инструменти. Най-много няколко лепенки или четка за очна линия, за да получите по-добър ефект.
 
Графиките може да са на всички нокти или само на половината, да минават през средата им, в тяхната основа или да стоят на върха. Освен в черно и бяло, се срещат и в други цветове.
 
Още за минималистичните графики в маникюра ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
12664 преди 3 години
Е, хайде хаирлия да е! Дано от минималистични, графиките станат микроскопични и след това цялата тази гнус по ноктите изцяло да изчезне в небитието!