Мис България 2011 Ваня Пенева стана майка

Направи бизнесдамата Илиана Алипиева баба
10
Мис България 2011 Ваня Пенева стана майка
БГНЕС

Мис България 2011 Ваня Пенева роди дъщеря на ексдепутата Антони Тренчев. Красивата брюнетка зарадва с внучка известната бизнесдама Илиана Алипиева. Тя е собственичка на модната група MDL (част от която са магазините MaxMara, Benetton, Sisley, Max&Co, Furla, Palmers и др). Г-жа Алипиева е публикувала кадри и видео от стилната и пищна украса в розово, направена в чест на изписването на нейната наследница. Много известни личности са поздравили в социалните мрежи щастливите майка и баба с раждането на малката принцеса.

Родената в Казанлък дългокрака брюнетка и бившият народен представител от Реформаторския блок са заедно от няколко години, но не афишираха отношенията си.
 
Ваня съобщи новината, че ще става майка в своя профил в Instagram, когато вече беше в напреднала бременност. Моделът публикува красиви, професионални и естетически издържани снимки, демонстрирайки своята бъдеща радост.
 
Още за Ваня Пенева и бебето четете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
13
 
! Отговори
ара преди 3 години
В труженическите среди беше известна като "Коня"...
6
0
 
10
 
! Отговори
a преди 3 години
Кво ни занимават с това WC?
5
0
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
И по какъв начин тази новина доприн есе за сливането на Касио и Сейко в общ консорциум?
4
2
 
11
 
! Отговори
гост преди 3 години
Това не е ли черната Златка?
3
2
 
9
 
! Отговори
Машиниста преди 3 години
Нали се беше разделила със старото гадже, точно преди да спечели конкурса. Защо ли? Хванала е правилния влак, показала е завидни умения и е спечелила конкурса. Прави се на сингъл известно време, после ражда и си изпича работата. Това, че и подаряват розови мечета, не означава, че не я мачкат като парцaл или я сцепват от бой, в зависимост от настроението. То и Коко ги обгрижваше пред фотоапаратите, ама бяха постоянни клиентки на спешните отделения.Статията е - да се похвалим, че иначе няма кой.
2
0
 
10
 
! Отговори
do BBB преди 3 години
Ми който има кинти, не му трябва умна, ами (много) красива жена. А жените са хитри - търсят парите, ама паралиите на са много. Та като събереш 1+1 се получава, че миските са с паралиите, а не с плебса ;)
1
1
 
18
 
! Отговори
BBB преди 3 години
Как винаги миски се хващат с депутати, бизнесмени, големи шефове, футболисти и т.н.Един път не видях някоя да се е хванала с икономист, инженер, чиновник....общо взето с някой който взима под 3000 лв заплата