Тайнствена, решителна... Каква е идеалната жена за мъжа Скорпион?

Ето на какви качества трябва да отговаря тя
25 юли 2021 10:40, Екип на Tialoto.bg
5
Тайнствена, решителна... Каква е идеалната жена за мъжа Скорпион?
IStockphoto

Скорпионът е мистична, силна, ярка натура, която веднага привлича вниманието. Мъжът Скорпион излъчва потайност и благородство. Може да е лаконичен или приказлив, макар и всяка негова дума да е на място, но никога няма да разберете какво е скрил в дълбините на душата си. Жените са привлечени от тайните му. Освен това погледът му е подсилен от секси вълни, на които не може да се устои.

Скорпионите са самодостатъчни и не търсят идеали или другата си половинка в други хора. Предпочитат партньори с богат жизнен опит, онези, които вече познават добре своите желания и нужди. Те никога няма да помолят любимата си да промени навиците и принципите си – Скорпионите ценят индивидуалността и уважават личното пространство на жената. И това разпалва любопитството и желанието им да опознават любимия си все повече и повече. Те ще настояват и стъпка по стъпка ще проникнат в най-тайните вдлъбнатини на вашата душа. Разбира се, всяко момиче е развълнувано от такъв страстен интерес.
 
Неговата идеална жена е: 
 
1. Тайнствена, готова да приеме неговите правила на играта и да установи свои собствени.

2. Атрактивна и понякога дори предизвикателна.

3. Изискана и готова да подкрепи най-откровените и смели проекти.
 
Още по темата ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За скорпиона само скорпион.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 3: ако жената не си ляга да спи, как ще прави кекс? Мъжете обичат кекс. Жена ако не ражда, защо изобщо е жена? Жената не работи като вол, обикновено и по-често мъжът работи като вол. Негово височество съпругът (аз) също има един куп домакински задължения + задължения за ремонти и добрата поддръжка на дома. И след толкова много "изисквания" на мъжете към жените, обратното е съвсем просто: идеалният мъж е просто един БАНКОМАТ.
3
2
 
4
 
! Отговори
Жена преди 1 месец
Идеалната жена за всички мъже е онази, която, ако е възможно да не спи въобще, която ражда, отглежда и възпитава деца, става по тъмно, работи като вол, тича на работа, после втора смяна вкъщи - един куп домакински задължения, за да си почива негово височество съпругът, на който мотото му е "Ходя на работа, нося пари, сега ми слугувай, жено, че съм мнооого изморен".
2
0
 
2
 
! Отговори
... преди 1 месец
До у5 як6ишгstiga s tezi 6edulki de ...
1
2
 
0
 
! Отговори
у5 як6ишг преди 1 месец
шдл