4 предизвикателства във връзката с човек от земна зодия

Телците, Девите и Козирозите често слагат кариерата на първо място
28 авг 2021 19:37, Теодора Драгоева
7
4 предизвикателства във връзката с човек от земна зодия
Снимка: iStock

Ако си търсите партньор, който е зрял, практичен и отговорен, който би започнал връзка само, ако вижда възможност за дългосрочни отношения, то огледайте се за представител на земен знак. Тъй като Земя е най-твърдият елемент, хората родени под знаците Телец, Дева и Козирог са наистина по-надеждни и издръжливи от представителите на водните, въздушните и огнените знаци. Те обаче си имат и своите негативни характеристики в любовта.

Ето и кои са най-трудните неща, с които ще се сблъскате, ако имате връзка с представител на земен знак:


1. Те са твърде големи реалисти
 
Земните знаци са склонни да живеят в реалността, но понякога това ги прави свръх обсебени от материалния свят, лишавайки ги от въображение. Те често са затворени към царството на невидимото, което може да ограничи способността им да се свързват с духовността.
Естествено, Телецът, Девата и Козирогът не са знаци, които ще се влюбят от пръв поглед. Ако излизате с човек от някоя от тези три зодии, вашите действия трябва да отговарят на думите ви. Също така не бива да очаквате вашият партньор да започне да прави прибързани планове за общото ви бъдеще. Това може да бъде предизвикателство за някои от по-замечтаните знаци като Риби, които обичат да фантазират за живота с половинката си. Връзката ви с човек от земен знак ще се развива бавно, понякога може да  му отнеме няколко години, преди да се реши да обвърже живота си с вас.
 

2. Те се придържат към рутината

Ако сте човек, който жадува за приключения и обича спонтанността, връзката с човек от земен знак може да бъде предизвикателство за вас. Тези знаци търсят стабилност и рутина и често мразят промяната. Ако излизате с Телец, Дева или Козирог, изготвянето на планове и действителното им изпълнение ще са изключително важни за вашата връзка. За разлика от някои хора, които биха приели промяната в последната минута, то Телецът, например, ще се разбунтува, ако го накарате да излезе от зоната си на комфорт, без да се е нагласил психически за това.
 

Вижте кои са другите предизвикателства в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
abe ima zodii koito mogat da si menyat mnenieto i planove na vseki cas takace neka jiveem sega a za yte gospod znaee dnes mislim edno ytre drugo koeto e napalno normalno da smenyame i planove apa i gadjeta
2
3
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
a az sas takiva zemni si nemamrabota mri men sa samo masianki mars za drugi da ne govorim
1
3
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Неам нерви за телец туй е *** :)))