2 Cellos готвят грандиозно шоу в Арена Армеец

Концертът на инструменталното дуо ще бъде на 4 декември
17 яну 2017 09:52, Александър Попов
3
2 Cellos готвят грандиозно шоу в Арена Армеец
Снимка: Свен Кучинич

Може би най-успешното инструментално дуо на нашето време - 2 Cellos, са готови с новия си албум "Score", който е посветен на филмовата музика. Той ще бъде подкрепен с грандиозно шоу и със световно турне, което ще стартира през лятото на 2017 г.

В България, талантливите музиканти ще видим на 4 декември в зала Арена Армеец с концерт, разделен на две части. В първата 2 Cellos ще бъдат на сцената със струнен оркестър, заедно с който ще ни поведат на пътешествие из филми и сериали като "Гладиатор", "Властелинът на пръстените", "Игра на тронове", "Титаник", "Кръстникът" и др. Във втората част компания на сцената ще им прави известен барабанист, изпълнявайки всички хитове, с които 2 Cellos станаха толкова популярни у нас – Thunderstruck на AC/DC, Smooth Criminal на Michael Jackson и др.

Капацитетът на зала Арена Армеец ще бъде ограничен за това шоу, заради спецификата на продукцията. Всички категории ще предлагат запазено седящо място, а първите 300 билета от най-скъпите две категории, закупени от мрежата на Eventim, ще гарантират и запазено място на паркинга на Арена Армеец до 20 минути преди старта на концерта, който е с начален час 20:00 часа.

Продажбата на билети стартира на 20 януари на цени от 50 до 110 лева. От днес, 17 януари, ще е активна специална предварителна продажба на билети на сайта 2Cellos.com

2 Cellos са хърватските челисти Luka Sulic и Stjepan Hauser, които са създали общо три албума за Sony Music Masterworks. Новият албум Score ги представя в една различна и по-традиционна светлина. За да е осигурен идеалният звуков фон за тяхната виртуозност, към тях се присъединява и Лондонският симфоничен оркестър с диригент Робин Смит.

"Ние обичаме музиката! Този албум представлява някои от нашите любими парчета на любимите ни филмови композитори. Да имаме възможността да ги адаптираме за чело, докато работим с оркестър на световно ниво като Лондонският симфоничен оркестър е една сбъдната мечта", споделя Stjepan.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Бай преди 6 години
Гледах ги наскоро в Берлин. Смея да твърдя,че това е един от най-добрите концерти, който съм гледал на живо. Невроятни музиканти. Дори детето ми на 5 години издивя и не седна през цялото време. Направо уникално.
2
0
 
9
 
! Отговори
Селяк преди 7 години
Невероятни! Имах честта да съм на концерта в НДК. Няма да пропусна и този. Това е музика, а не "трептенията" на БГ "VIP"-ове :D
1
0
 
11
 
! Отговори
ГДБЧСМ преди 7 години
От името на гимнастическото дружество за борба с чалгата и сръбската музика: Да, има такива хора, но вие и ББ не сте сред тях! А за вас са подходящи изявите на: Гергана, Ивана, Йордана, Андреа, Луна и прочие вулви хипнотици симплекс.