Излиза компилация с първия български хит, завладял MTV

Светла и Нина Николина в хитова музикална селекция
11 фев 2005 14:41,
Излиза компилация с първия български хит, завладял MTV
Музикална компилация с първия български хит завладял MTV излиза на българския пазар.

В компилацията “HIT COLLECTION 2005” може да откриете песента, завладяла държавите в западната част на Европа. Изпълнителката е българка – Светла Желева, парчето е “Tazi Vecer”. Песента е изцяло на български език и е първата българска песен, влязла в официалните денс класации на Стария континент. Факт е, че само за две седмици парчето се изкачи до номер 4 в авторитетната Dance Floor Chart на MTV.

Светла вече направи промоции на парчето в Италия, Испания, Германия и Франция. Следват Дания, Холандия и … България.

В колекцията от хитове за 2005г. е включено и едно от парчетата, емблематични за Лято`04 – на Съмър Лов – “Remember” (или както е по-известно с припева си Na Na Na Hey Hey).

Само тук може да се чуе и да се усети тръпката, наречена Биг Брадър. “Big Arthur” е заглавното парче от култовото шоу. В продължение на 91 дни това беше сигналът, който заковаваше милионите фенове на реалити шоуто пред телевизионните екрани.

В компилацията е включено и “Call On Me” на Ерик Прайдс. Едва ли има някой, който да е гледал клипа и да не си е помислил, че аеробиката е най-атрактивният спорт на света.

Второ българско участие в Колекцията – Нина Николина, “Не мога”. Това е вторият суперуспешен хит на българската етнопевица за изминалата година.

“Doar Cu Tine” на Актив е новият хит, който идва от съседна Румъния. Песента вече десет седмици е на първа позиция в Румънския Топ 100, което е абсолютен рекорд, тъй като нито една друга песен не се е задържала толкова дълго на върха. Издател на “HIT COLLECTION 2005” e Ка Мюзик.


Спонсорирано съдържание